gårdagen plus idag,

Gårdagen blev lyckad! Jag är asglad över det. Vi gick först runt på stan, köpte en monki tröja (JAG HJÄRTA MONKI). Sen äta lunch på Mineur, baguettmacka plus islatte. Sen när alla affärer började stänga drog vi till farsta där spelningen skulle vara. Då var det 2 timmar kvar till spelningen, så jag ringde roligt folk och hade intressanta samtal med personer jag inte kände. Vi ringde en DJ som dammsög, han verkade såhär halvcool. Men iaf, spelningen sen var på tuben. Najs ställe. Vi var ju där för att kolla på Delirium3, dom är för övrigt asbra så jag ska försöka kirra deras skivor, najs med lite ny musik. Trevligt folk, mysig stämning, fin monki tröja. Jag är helnöjd med gårdagen.

Idag då. Än så länge har jag bara planerat, och känns lite som att regnet förstör. Men iaf, klockan 13:11 tar jag en buss och möter upp Jörunn, sen drar vi till den där gräsmattan vid laserdoomet. Spela,spela,spela laserdoom sen picknick i ovädret. Hmmm, ja sen måste jag till slussen för att ta en färja till grönan. För vet ni vad? THE HIVES SPELAR JU DÄR OCH JAG SKA SJÄLVKLART GÅ, HAHA.


Delirium3 (sångaren Henrik)


Delirium3 (basisten Albin)


/E


bob hund!

Igår läste jag att bob hund gör comeback! Blev glad och kirrade hem nåra låtar plus lyssnade som en galning på dom. Jag blev helt frälst på Papperspåse. Tillägnar denna Juice bild till bob hund. pusss.



/E

en längtan, ett hopp, en sorg.. osv.

Nu är jag arg, mest för att jag inte får ta med mig MIN kamera till dagens aktiviteter. Eller jag är arg bara därför. Dagens aktiviteter är iallafall: dag på stan med sabina plus lindsay, sen blir det antagligen Minuer (hippie kafeet!). Mot kvällen ska vi på spelning också. Det ska bli najs. Har sett fram emot den här dagen, så nu hoppas jag att den blir bäst. För övrigt har jag också lugg.



/E

dead man walking,

Hej det känns som att vår blogg håller på att dö ut. HEWHEWHEW. Det är allt jag har att säga idag.


pusssssssssssssssssssss
/E

lite bilder från foto A,

Jag orkar inte blogga för jag är bitter, så lägger upp lite bilder från Foto A.






/E

it takes time to write history

Hej allihopa, det känns som om jag har försummat bloggen ett tag nu. Jag har helt enkelt inte så stor lust för att blogga som jag hade förut när vi började, vi får se om den kommer tillbaka senare.

Skolan började i förrgår och hittills har vi bara haft slappt schema. Klassen har varit på lite olika små utflykter, idag t.ex. gick vi till en strand. Det tog en halvtimme att gå dit och när vi väl var där så gjorde vi egentligen ingenting speciellt. Några badade, men eftersom det var så dåligt väder (kallt & mulet!) så skippade jag det. Istället kastade vi lite frisbee och snackade lite granna. Imorgon drar det igång på riktigt, efter schema.

Nu sitter jag och pillar lite med musik till iPoden, lägger in lite ny musik och rensar lite granna.

FETT HAPPY,

JAG HAR FÅTT MIN FUCKING BATMAN FILM IDAG!!!!!!!!!!!!!!!1111111111ett

/E

dag med foto A,

Skulle ha kirrat tyg plus islatte på hålis (håltimmen) men det failade för jag var tvungen att åka hem och gå ut med voffsi. Sabina hängde dock med så var inte så jätte tråkigt. Vi tar nog tyg plus latte imorrn. Sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha Foto A. Jag hjärta Foto A. Det är nog den roligaste/intressantaste lektionen, ärligt talat. Läraren gick igenom ISO och typ P, det var dock sånt jag kunde innan, men iaf nästa foto A ska vi gå igenom Slutarlösning! YÄÄÄY!! Dagens foton blev inge vidare då men här har vi i alla fall en bild på Lindsay, hon har skaffat mohawk!



/E

3 timmars fucking håltimme,

Imorgon blir det 3 timmars håltimme, har planerat att kirra Grekläxan plus dra in till hötorget för kaffe och odenplan för tyg. Jag har planerat att sy ihop en grå klänning, så idag ska jag kirra mall och kolla trådar. Får se hur resultatet blir sen.

/E

det är okey att säga: hej,

Jag märkte att jag började dom tidigare inläggen med bittert i första meningen. Jag är verkligen bitter, jag förstår inte vad grejen är. Jag brukar ALLTID vara glad typ. Blev bitter redan igår tror jag, när Anna förstörde mitt halsband. Det halbandet är ett stort minne för mig. Det är verkligen terapi att skriva, hur man mår. Fast tror inte att folk vill läsa om just hur jag mår. Människor bryr sig idag bara om folk som betyder något stort för dom. Så om ni vill: ignorera det här inlägget. Morgondagen kommer nog bli bättre, kan jag iaf hoppas.

/E

bittert,

FYFAN vad bitter jag är. Sitter här bara och väntar på att dagen ska ta slut. GRRRRR. Ska träna sen iaf, då gör jag ju iaf något vettigt. Vill sova, vill ha, vill träffa, vill, vill, vill. Vad vill jag!? Fyfan. Få mig på andra tankar, dagdröm, sov, rêvasse.

/E

vadå allt är inte bajs som glimmar?

Jag är bitter. Jag vill hitta en bild på konstverket the drowning spoon, eller den drunknande skeden (samma konstverk asså). Den finns ju fan inte! Det är iaf en sjukt fin bild, ett fotografi för att vara exakt. Den föreställer en sked med en död geting på, ser ut som målat, sprucken målning typ. Det står även "they say" längst ner på tavlan. FANFANFAN. Jag vill ha en bild på den. Jag vet inte heller vad konstnären heter, det är bittert. GRRR.

/E

rêvasse,



Jag orkar inte berätta om den här dagen, den är bara seg och tråkig. Jag känner mig fet. Så här har ni en bild på min voffsis tassar. pussssss.

/E

klassfika ftw,

Vi har klassensdag imorgon, vi typ spårade ut lite och kom inte på vad vi skulle göra så vi bah: KLASSFIKA! Så imorrn blir det fika med tjocka feta klassen. Kommer även köpa en väska imorrn tror jag. Idag fikade jag iaf efter skolan med dom vanliga på samma fik. Det var även på fiket som jag hitta väskan! Fiket sitter typ ihop med en klädaffär, typ. Det e najs.

pusssss
/E


hej bloggen,


Hej bloggen, det var ett tag sedan jag skrev senast. Ärligt talat har jag ingen bra bortförklaring heller, har helt enkelt inte haft varken lust eller ork. Idag har jag tassat runt här hemma i mjukiskläder och kollat lite granna på OS. Heja Sverige!

Imorgon är sista dagen på det här sommarlovet. Visst, det är väldigt många i klassen som jag inte har träffat sedan skolavslutningen (det var ju sjukt länge sedan om man tänker efter!) så det ska ju såklart bli jättekul att träffa dom på tisdag, men samtidigt så är jag nervös. Ni vet, i nian så är det nationella och så ska man ju välja till gymnasiet. Jag vet att jag tänker välja sam eller natur, men vilket av dom har jag ingen aning om. Jag hoppas verkligen att det löser sig nu under hösten..

/s

kvällstid,

Det är nu jag borde gå och lägga mig. Men är fastklistrad här vid datorn, jag är en sån nörd. Imorgon hoppas jag verkligen på fika, är sinnessjukt fika sugen. Hoppas jag har cash också. Imrogon börjar jag iaf 11, kommer nog bli slappis dag, hoppas jag. Hmm, jag borde kolla vad jag vill ha för kläder imorgon också så att jag inte får klädpanik och kommer försent, det händer alltför ofta, dock brukar jag inte komma sent. Jag är duktig på att skynda mig, haha. Men orka vad jag drygar mig, jätte tråkigt inlägg, men skit samma, HAHA.

/E

hippie kafeet,

Jag hatar att jag inte vet namnet på favvo kafeet, det är bittert. Men det ligger iaf asnära tågstationen i gamla stan. Ligger även mitt emot kladdkakan, haha. Men iaf, stuket på kafeet är typ som på kafe String. Ganska indie med mysiga soffhörn och dämpad belysning. Deras islatte och kladdkaka är underbara. Islatte+kladdkaka=sant.

/E


jävla urban,

Jaha idag var urbans stängd, jag blev emo *cutcut*. I alla fall, hade planerat att kanske köpa väska plus plånbok, får göra det i veckan istället. PLUS att vi ska dra till fiket i veckan! Tar med kameran då också så kanske blir nåra mysiga bilder.



/E

typ hej,

Idag blir det stan med föräldrar och bror, hoppas jag får nått, haha. Igår var jag uppe till halv 2 och snackade med folk på bdb och msn, det var kul, fast nu är jag ju helt körd. Jag får väl skylla mig själv. Menmen, ska kirra frukost nu.

pusssssss
/E


voice är fail,

Seriöst Voice var fail, bara massa översminkade fjortisar överallt. BLÄ. Dock kul att kolla på dom, haha. Anyway, nu sitter jag här och snackar med folk på msn och bdb. Typ ja, jag är dryg nu, mest för att jag verkligen inte pallar bloggen just nu för vi får bara skit kommentarer hela tiden, KAN NI LÄGGA AV ATT SKICKA SKIT KOMMENTARER SOM INTE HÖR HIT!?

/E

voice idag,

Jag är skit seg nu. Väntar på att Tove ska ringa. Vi ska dra in till Voice sen, ska bli kul. Får se hur länge vi stannar där sen då. Ähhh, nä, jag har inget vettigt att skriva så kan väl ta och blogga sen ikväl då eller nått. HAHA.

/E

morgon världen,

Jag är astrött, men kan inte sova mer för min bror har TVn på för högt IGEN. Men men, kanske ringer nån snart, är lite sällskapssjuk, fika sugen. Mitt hår är skabb och jag har ont i kroppen, tror att jag har ont i foten pga smk i torsdags, kan ju även ta och säga det igen, SÅ VÄRD DAG i torsdags.

/E

374, 574, 590, 808 & 863.

Sanna kommer du ihåg?

Jag är lite fika sugen. Typ den här gången på en lång jävla fika. Kommer antagligen att hända i helgen, eller det lär ju hända i veckan också med tanke på att jag och nåra andra ska bli stammisar på hippie kafet. Jag älskar deras islatte fan! Hmm, jag måste nog ta reda på vad kafet heter så jag kan tipsa folk om det.

/E

vad drygt,



Förlåt att jag drygar mig med jobbiga egobilder. Har inget vettigt att göra nu.

/E


vad fan är det här för skit?

Igår var det typ storm, eller var det i förrgår? Idag är det sol, ganska varmt. Skit ner dig sommar, ge oss höst nu! Jag vill fota inkomsten av hösten stört mkt. Men iallafall, här har vi en bra låt!



/E

hemma från jobb och slit,

Eller jobb och slit, vi typ lallar i skolan ju. Har även fikat två dagar irad nu, på samma fik. Vi har bestämt oss för att bli stammisar på hippie kafet. Världens fucking bästa fik, seriöst. Nu typ ska jag väl jäsa lite, är astrött. Kom hem ganska sent igår också så är nog därför. Imorrn tror jag att jag ska vara med Tove, skulle vara najs.

Och jag är sjukt shopping sugen, GRRR.

/E

smk igår,

Slagsmålsklubben var så äg. Seriöst vad glad jag är som stack dit. Det blev dans, bra musik och najs människor. Underbar dag hela dagen. Och kan ju även ta och säga att mustacher är fett inne, HAHA.

/E


just a drop in the ocean


På tisdag börjar skolan. Det känns som att jag inte har förstått det ännu riktigt. På tisdag, om mindre än en vecka, börjar skolan och sista året i grundskolan. Inte har jag någon aning om vad jag vill pyssla med efter det heller, samhäll eller natur (just nu väger de lika) men när jag väl har valt vill jag verkligen känna mig helt säker på att det är vad jag vill. Det känns inte så lockande att bara slänga iväg tre år på gymnasiet. Lite funderingar så här på kvällskvisten..
/s

längtaaarr,

Jag längtar lite tills imorrn. Kommer bara ha 2 timmar bild typ så slappis dag, börjar även 11.45. Sen blir det kanske fik? Men sen klockan 20:00 blir det garanterat Slagsmålsklubben. FETT NAJS! Haha, kul att mobba Grädde på bilden imorrn också.



/E

08 idag igen,

Typ vår fotolektion hamnade på kulturhuset. Vi kollade utställningarna där. Så vi slutade tidigare. Då passade jag, Sabina och Lindsay på att hänga vid plattan (HAHAHA JÄTTE LOL). Där träffade vi iallafall Sabinas kompisar, bland annat VJ och Erik (som jag kände igen), dom andra vet jag inte vilka det var.  Alla dom var i alla fall konstigt kramglada. Sen efter det drog vi och letade parlino tomtar på ung08. Vi såg även att SMK spelar imorgon så vi kommer terra ung08 imorrn med.

/E

(Jätte lol inlägg, jag är astrött så orkar inte riktigt kolla vad jag skrivit, haha)

life will smile for you

Igår kväll fick jag sätta klockan på ringning eftersom det skulle spelas tennis idag klockan elva. Upp, äta frukost & sen sätta sig på bussen. Träningen gick väl helt okej. Vi fick dock spela inomhus även fast det ändå är så fint väder, eftersom vi inte var säkra på att utebanorna var torra eftersom det har regnat.. :/ Det var varmt i tennishallen kan jag säga! Men det gick ju att spela ändå som tur var.

Ikväll vill mamma att jag ska laga mat för familjen. Hehe. Vi får se hur det går..


skolan,

Jag sitter i skolan nu. Har 3 timmars håltimme. Det är asjobbigt. Sen har jag även fått reda på att vi kommer ha en jobbig lärare i foto A. Jaja, hoppas vi får lite roliga uppgifter i alla fall. Klockan 13.35 börjar jag igen. Så ska sitta här och dryga en stund, kanske hittar någon att vara med, är dick med Sabina nu. Hon har samma sär håltimme som mig.. /E

godmorgon världen,

Jag råkade gå upp en halvtimme för tidigt så nu sitter jag här och fördriver tid. Jag är astrött. Snart måste jag gå till bussen, undrar om det är kallt att gå med shorts?


/E


ett litet träningsinlägg

Det gick verkligen jättebra att springa! Förrutom att jag fick lite håll de sista hundra metrarna. Jag förstår inte vad det är, jag får jämt håll när jag springer. Och det är inte att jag har ätit precis innan, utan jag är väldigt noga med att inte springa förrän två och en halv timma efter att jag åt senast. Är det någon av er som kanske vet varför jag får håll? Det brukar gå över efter ett litet tag så det är inget större problem direkt, men jag får det verkligen varje gång jag är ute och springer även fast det inte håller i så länge. Jag har alltid en sten i högerhanden som jag håller väldigt hårt i och då brukar det gå över.

Som sagt så är jag väldigt nöjd med hur det gick idag. Jag sprang tillochmed på personligt rekord, vad säger ni om det? Eftersom jag inte har sprungit på en månad så trodde jag verkligen inte att det skulle gå så bra som det faktiskt gjorde. Jag gillar att ha den här känslan man får när man lyckas med någonting, när man verkligen är riktigt nöjd. Och jag älskar att träna, att vara pigg och inte slö!

/s

kaos, dushdags och kvällsmål,

Just nu råder det kaos hemma. Inget som jag har lust att dela med mig med, men kan säga att det är kaos. Så nu har jag ont i huvet. För övrigt, om man bortser från kaoset är jag glad och mår bra. Ska duscha så snart duschen blir ledig, sen blir det pasta med köttfärsås. Jag peppar inför morgondagen, har aldrig gått i skolan till fem förut så det blir en utmaning, HAHA sure. Och, haha, typ Love och Sabina försöker fixa ihop mig med en musiker.

pussss
/E

tillbaka på cyber,

Jaha då var man tillbaka på Cyber. Den här filmen har nåra i min skola gjort. HAHA, den är najs.



/E

idag ska jag springa.

Nu jävlar. Jag har inte sprungit på en månad (men jag har tränat på andra sätt, spelat mycket tennis och så) men nu är jag faktiskt sugen på att springa. Jag tänkte nog ut och springa ganska snart, håller på och skapar en spellista i iPoden nu.
/s

justice,



/E

ajusste!

Ajusste, jag gick även in på Urban idag! Hittade hatten och väskan, osäker på väskan men hatten var ju bara för underbar. Vid nästa studie bidrag kommer jag nog att köpa den.

/E

hemma från skolan och Ung08,

Skolan var typ.. meningslös, nivet upprop, nytt schema och sånt skit. Och imorgon går jag till 17, KUL. Det ska föreställa halvdagar så jag är lite smålack nu. Efter skolan i alla fall drog jag, Lindsay och Sabina in till stan för att fika och besöka Ung08. Vi fickade på nått "hippie" kafé som Lindsay kallade det. Skit mysigt kafé, dit kommer jag gå fler gånger! Sen drog vi oss i alla fall till Ung08, vi åkte dit för att Sabinas kompis band skulle spela på lilla scenen, Delitrium3 tror jag att dom hette, kommer verkligen inte ihåg. Har anyway 2 låtar av dom på min iPod, dom är typ seriöst bra. För övrgit är också gitarristen snygg. HAHA. Men nu är jag skittrött så ska slagga på soffan en stund, sen blir det spinning typ..

Pussss
/E


take it easy


Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med en mysig filt & en skål glass med bananer (tyvärr utan chokladsås..) och kollar på en massa gamla repriser av olika serier som går på tv:n. Mysigt ;)

ett tips till alla biosugna

Nu har jag nyss registrerat mig på GratisBio. Efter att ha funderat på saken ett ganska bra tag så blev jag idag medlem. För er som inte vet vad GratisBio är för någon hemsida så kan jag försöka förklara. Sidan går ut på att man ska samla ihop poäng för att få saker såsom gratis biobiljetter och presentkort. För att få en biobiljett ska man samla ihop 400 poäng och för presentkort på 300:- (man får välja på presentkort från över 60 butiker som H&M, Kicks, Vero Moda osv) ska man samla ihop 1000 poäng. Det finns också presentkort på 500 & 700 kronor, men då behöver man 1500 poäng resp. 2000 poäng.

Det här är en bra hemsida för er som brukar handla saker via nätet, t.ex. från CDON.com & Ellos, för om du handlar via GratisBio får du en viss procent (skiljer sig från fall till fall) av köpesumman som poäng. För att läsa mer om hur man kan samla in poäng så tycker jag att ni ska gå in på GratisBio's hemsida och läsa mer!

Om man blir medlem får man direkt 50 poäng. Om du blir värvad av mig, eller någon annan för den delen också, så får du 25 poäng extra, dvs du börjar med 75 poäng! För att bli värvad av mig kan du följa den här länken och trycka på "Registrera Mig" uppe vid högra hörnet.

Puss!

/s

hej jag sitter i skolan,

Jaha, nu sitter jag här i skolan. Vi har inget vettigt att göra än. Ska ta nytt kort snart, har kirrat busskort. LOL, jag vill hem. /E

blandade känslor,

Jag har jätte blandade känslor inför morgondagen. Jag är glad, stressad, ledsen och till och med lite nervös. Nervositeten kanske förklarar min tidigare klädpanik. Men jag tror att allt kommer gå bra, mycket bättre än första dagen i ettan. HAHA. Jag var så sjukt skraj den dagen, det är dag som jag verkligen minns. Undrar om morgondagen kommer bli lika minnesvärd?

Men, imorgon kommer nog allt kännas bättre. Kommer nog vara sinnessjukt trött. Men jag överlever alltid.

/E

ny väska tack,




Jag behöver verkligen en ny cute väska till skolstarten, och det har jag inte, buhu. Ge mig studiebidrag så jag kan köpa mig en ny väska, tack!

/E

saker jag vill ha,





Mmmm, snyggt, vantarna, hatten, halsduken... Urban here I come!

/E

bernie mac,

Jag vet att jag är ganska efter nudå men iallafall, såg det idag så... Den 9:e augusti 2008 avled Bernie Mac. Det känns sjuk sorgligt för han var ju kul, prisbelönd skådespelare och komiker. Ville bara påpeka det att jag tycker det är sorgligt för han var bra.



/E

ang. kommentarer

Våran blogg är inte alls speciellt stor, och det märker man ganska mycket på kommentarerna. Till exempel när man får kommentarer som "Fin header du har!". Då märker man att det antaglien var första och sista gången som den som skrivit kommentaren besöker vår blogg, då vi faktiskt är två stycken som skriver. Det kanske inte är så tydligt vid första anblicken av bloggen men om man kollar lite extra så ser man det nog ganska snabbt.

När jag ändå håller på och skriver om kommentarer så kan jag ju passa på och säga att det är väldigt tråkigt med sådana som endast kommenterar för att få besökare till sin egna blogg. Missförstå mig inte, det är ett bra sätt att faktiskt få besökare, men istället för att skriva "Ha en bra dag!" kanske man kan skriva något som man faktiskt kan relatera till inlägget? Jag brukar faktiskt kolla in på de flesta av era bloggar, men aldrig på någon som bara skriver "Ha en bra helg!" eller länkar och ber att man ska bli medlem på någon gratissida.

Nu blev det ganska mycket text som egentligen inte säger så mycket (haha), men summan av kardemumman: Kommentarer ska enligt min mening vara just kommentarer till inlägget, inte reklam för den egna bloggen. Punkt slut.

/s

frisyrtorka,

Mitt hår blir alltmer slitet. Har idé torka på hur jag vill klippa det. Har nog gett upp hoppet på lugg, man ser yngre ut med lugg. Kanske blir så att jag skaffar mig den frisyren jag haft dom senaste åren, snelugg. Dock att jag inte klipper upp det. Det tåls att tänka på.

Kollade lite höstmode idag också, många av modellerna hade lugg, är det trendigt? Dock ser ju alla bra ut i lugg, men skulle jag det?

/E

klädpanik innan skolstarten,

Jag har ju shoppat mycket under sommarlovet. Men ändå har jag panik inför imorgon. Vet inte varför jag får sån klädpanik och testar alla kläder jag har. Men i alla fall, paniken är över, blev svart långt linne med blåa cheap monday jeans, en halsduk och mitt absoluta favvo smycka. Sen valde jag även mina ballerina med 2-3 cm platå, hoppas jag inte vrickar fötterna.



/E

hejdå sommarlov,

Det här är min sista dag.. Och det här är konstigt, jag vaknade med ett leende på läpparna, jag känner mig till och med relativt pigg. Jag som i vanliga fall är världens hämskaste människa på morgonen. Idag kommer jag i alla fall bara vara hemma, inte göra något vettigt typ. Eller så kanske orkar jag ringa någon om jag blir sällskapssjuk. Får se vad som händer.

/E

sista veckan på sommarlovet 08

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag verkligen gjort. Jag älskar att ligga ner i min säng och lyssna till regnets smattrande på uterummets tak, som är precis utanför mitt rum. Just nu sitter jag ute i vardagsrummet, en aning nyvaken, och slötittar på tv:n med en tallrik fil & müsli framför mig. Skön start på dagen! Om någon timme eller så ska jag ta bussen ut till tennisbanorna träffa en vän, vi ska spela lite tennis och kanske bada lite efter, jag hoppas verkligen att det inte börjar regna igen.

Kram!

/s

godnatt världen,

Det blir nog så att jag går och lägger mig nu. Alla som jag snackade med loggar ut lite sporadiskt, så det är nog min tur snart. För övrigt är jag lite småkär i min kalender, det är jätte lol men så är det. Och imorgon är det min sista dag i friheten, kommer nog spendera den hemma med en kopp kaffe och billy bragg. Jag behöver nya vänner.

/E

kvälls tråk,

Det känns som att jag börjar skolan redan imorgon, vilket jag inte gör. Jag är nog trött. Kanske borde sova, fast vill ju inte lämna alla mysiga människor som pratar med mig på msn och bdb. Jaja, och imorrn ska jag nog skaffa facebook igen. HAHA. Suck på tisdag börjar allt igen, och jag vet fortfarande inte om vi ska vara på gamla eller nya skolan. Menmen, nu återgår jag till mysiga människor, pussss.


/E

bad och tjejmys, nivet,

Har just tagit ett långt varmt bad och pysslat om mig själv. Fixade naglarna och hade både hår och ansiktsinpackning. Skit mysigt, tjejmys nivet.

/E


söndag


Hej bloggen!

Det var ett tag sedan jag skrev här. Förlåt, men det har varit full rulle här hemma, igår stod jag först och rensade en massa blåbär (inte speciellt kul..), sedan spelade jag tennis och sedan var familjen bortbjudna på middag. Idag har jag mest tagit det lugnt, men farmor & farfar kom över på fika så det var trevligt.

Nu är det sista veckan innan skolan drar igång igen. Jag har lite blandade känslor inför det, klart att jag har saknat alla i klassen och det ska bli jättekul att träffa alla igen men jag ser inte fram emot alla prov, läxor och uppsatser. Dessutom så är det ju nationella i nian! Plus gymnasieval och sådana saker..

/s

film,

Här är en kommande film som verkar såhär halvrolig och sevärd. Burn after Reading. HAHA störtskön trailer.



/E

livlöst,

Här sitter jag smått livlös och jäser. Jag känner mig ganska dissad idag, kanske är så för jag inte orkat ta kontakt med någon. På tisdag börjar skolan också.. suck. Aja ska bli kul att träffa alla.

/E

mörker redan klockan tre?

Vad är det här? Höst? Nu när man stiger in i ett nytt rum måste man tända lampan. Inget illa om hösten men jag behöver lite solljus.

/E

nytt från urban!

Kollade om Urban hade några byxdresser, hittade en.. och lite annat.





/E


byxdressen,



Det har ju blivit så att jag börjat kolla på byxdresser nu. Dom är cute. Någon som vet vart man kan hitta en smexig liten byxdress?

/E

en till Mars Volta,



/E

dagens favorit,

Jag har börjat lyssna seriöst på Mars Volta igen, det var ett tag sen. Det här var den första låten jag hörde av Mars Volta, det var tack vare den här som jag började lyssna på dom.



/E

hej världen,

Idag kommer jag gå hemma med min pyjamas igen. Har hjälp Leo med en bildsak också. Just nu är jag pepp på att rita, det går helt okey nu när jag ritar. hihi. Jamen ska väl kanske kirra lunch och hemlagad latte. Puss

/E

yes !

Min dator fick bara spasmer igår, inget allvarligt asså. Så nu fungerar den som den ska, HAHA skönt.

/E

FAN FAN FAN FAN FAN FAN,

Min dator har härmed pajat. Tror det är grafikkortet som gått åt skogen. Allt ser helt förvrängt ut. FAN FAN FAN. Jag orkar inte med en krashad dator.

/E

vad är vettigt,

Mina sista lediga dagar innan skolan börjar då.. Känns som att det inte finns något vettigt att göra. Kommer väl öva mig på att rita så jag inte är helt off när bilden börjar. Hmm, jag vill nog vara ledig en vecka till.

/E


dagens film,

Såg på In the Valley of Elah idag. Den var bra, fast den hade ett tråkigt slut. Det stog på baksidan att det var en Drama Thriller, men ärligt talat, vart är thrillern? Men i alla fall, fanns många skådisar som man kände igen i filmen, vilket jag tycker är ganska kul. Gillar när man känner igen dom flesta. Filmens story var underbart bra.



Militärpolisofficeren Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) letar efter sin son Mike, som rapporterats försvunnen på vägen hem från Irakkriget. När sonen hittas mördad, söker Hank svar på frågor om det liv Mike levde och vem han egentligen var, samtidigt som den kvinnliga detektiven Sanders (Charlize Theron) sköter den officiella polisutredningen.

/E

coldplay,



/E

bloc party,



/E

tiger lou,



/E

skola,

På tisdag börjar skolan. Ärligt talat är inte det så hemskt. Jag kommer få ha Foto A, bild, trafikkunskap och Psykologi. Det är ju roliga saker. Och så ska ju det bli kul att träffa alla i klassen som man verkligen inte sett på hela sommaren. Har även köpt skolskit idag, så har klottrat ihop en framsida till min kalender, woohe nu blir Gunvore glad.

/E

hej världen,

Jag är skit trött. Mina ögonbryn ser roliga ut. Jag behöver skolmaterial. Jag börjar skolan på tisdag.

/E

just nu; tristan & isolde på kanal 5



/s

frågan är; ska jag eller inte?

Jag funderar verkligen på att bli medlem i GratisBio! Det skulle ju verkligen vara skönt att kunna få lite biobiljetter & presentkort då och då. 

Vad tycker ni, är det många av er läsare som är medlemmar?

080808

080808 - och jag missade att vara vaken 08:08. Jag kom på det såhär i efterhand och tjaa, det hade ju varit lite tufft. Men skitsamma.
 /s

kladd,

Vår bildlärare sa att vi skulle rita mycket under sommaren och errhm det har jag verkligen inte gjort. Så nu sitter jag och kladdar lite bilder på Adobe, här är resultatet. Jag vet att det blev jätte kladdigt. Men se den från avstånd. Vad tycks?



/E

egoism,



Mitt internet slutar funka då och då. Det är skit irreterande. Menmen, jag överlever. Gör andra saker, har till exempel fixat i min nya garderob och färgat ögonbrynen. Så ja, kommer pyssla mer sen mot kvällen. Det är jätte skönt att vara ensam för en gångs skull.

/E

hoppas nudå,

Nu har jag gjort klart mina jobbansökningar. Så imorgon ska jag lämna in dom, och efter det är det bara att hoppas. Det skulle vara kul med ett jobb. I need cashflow!

/E

Från världens bästa spel kommer den här fina melodin.

Ni känner väl till spelet?



/E

från rosa fluffigt mys till cake,



Videon är skit dålig men det är låten som är grejen.

/E

hey lover,

Min favorit spellista just nu är min "rosa fluffiga" spellista med lugna, mysiga låtar. Brukar alltid lyssna på dom låtarna när jag myser, eller är nere.

James Morrison - This Boy
Incubus - Love Hurts
Johnny Cash - Hurt
The Mars Volta - Televators
Tiger Lou - Oh Horatio
Coldplay - Yellow
Led Zeppelin - Stairway to Heaven
Bloc Party - Modern Love
Breaking Benjamin - Forget it
Tiger Lou - Hey Lover
Death Cab for Cutie - I Will Follow You Into the Dark
Gary Jules - Mad World
Red hot Chili Peppers - I Could Die for You
Stereophonics - Maybe Tomorrow
The All-American Rejects - It Ends Tonight
Jon Brion - Theme (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Final Fantasy X - To Zanarkand
Death Cab for Cutie - Soul Meets Body
Arctic Monkeys - 505



/E

ensamhet,

Eftersom att jag bara ska vara hemma och mysa idag så hoppas jag verkligen på regn. Jag älskar att sitta och lyssna på musik (min Hey Lover spellista), dricka latte och kolla ut på det gråa regniga vädret.


/E


james morrison - this boy,



/E

morgon ego,

idag har jag valt att fly från omvärlden. Jag ska sitta hemma med en hemgjord latte och bra filmer. Jag ska vara i min sorgliga lilla pyjamas hela dagen.



/E

fettot behöver träna,

Igår blev det svulldag och mys med Tove. Idag funderar jag på 080808 grejen eller en fin ensam dag hemma.  Jag skulle behöva träna nu när jag svullat så, men jag har tröttnat på att springa, det är astråkigt. Jag kanske drar till gymmet och kör power plate, HAHA det är då roligt. Men men, får se vad jag orkar med.

Pussss
/E

bra tidsfördriv

ANTINGEN ELLER.
1. Pierca näsan eller tungan?
- inget!
2. Vara seriös eller rolig? - beror på tillfälle såklart, men jag tror rolig.
3. Dricka röd eller grön mjölk? -  blåå!
4. Brinna upp eller drunkna? -  usch ;/
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon? -
klart jag tycker om någon, men jag tror inte jag är kär.
2. Sol eller måne? -  sol
3. Vinter eller höst? - båda!
4. Vänster eller höger? - höger
5. Soligt eller regn? - soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? -  vanilj

OM DIG...
1. Hur mycket är klockan just nu? -
  23:11
3. Vart vill du bo? -  hemma
4. Hur många barn vill du ha? -  2
5. Vill du gifta dig? -  jo
6. Rullar du spagettin eller skär? -  skär
7. Har du ätit sushi? - nej
8. Favoritglass? -  ojoj, alltid lika svår fråga.. ;)
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? -  inte en aning!
10. Humör? -  glad & trött


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1. Pussat någon? -
  nej
2. Sjungit? - haha faktiskt..
3. Blivit kramad? -  ja
4. Kännt dig fånig? -  nja..
5. Saknat någon? -  jaaaa
6. Dansat galet? -  faktiskt inte
7. Klippt håret? -  nej
8. Gråtit? -  nae
9. Ljugit? -  nej
10. Blivit kysst? -  nej

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? -
  haha nee..
2. Har du hund? - nepp.
3. Tycker du att du är attraktiv? -  nja.. nej de tycker jag väl inte.
4. Sover du helst själv eller med någon? -  beror på vem det är
5. Tror du på spöken? -  ne.

/s

morgondagen..

Imorgon är det den åttonde augusti 2008 - dvs 080808. Alltså - Stockholmarnas dag ;). Man har hört om en massa olika grejer som kommer hända i stan men nja.. jag kommer inte vara med på något. Ska någon av er?



/s

fruktsallad!


Igårkväll när jag satt och kollade på Project Runway fick jag värsta suget efter fruktsallad! Det var längesedan jag åt det kan jag säga.. Så jag gick ut i köket och fixade till en jättegod och fräsch fruktsallad med äpple, kiwi, banan och apelsin. Egentligen tycker jag att man ska ha i druvor och päron också, men vi hade inte det hemma för tillfället. Ett väldigt gott &  lättgjort mellanmål! Extra gott är det ju med glass till.
/s

maybe tomorrow,



/E

film, svull och libanesiskt,

Köpte libanesisk idag med Tove, så det ska jag äta ikväll till middag. Vi kollade nyss också på 27 dresses. Den är asmysig!

/E

glöm dina problem, imorgon kommer nya

Jag gick in på en gammal blogg som jag skrev för ett och ett halv år sedan ungefär. Jag hade bara skrivit ett par inlägg, sedan hade jag gett upp. Och ja, vad ska man säga.. Jag överkonsurmerade smileysar, bytte rad i princip efter varje mening och det var närmast pinsamt att se. Men kul också, såklart, att se hur man har förändrats. Nej jag tänker inte länka, för det är väl bara jag som ser det roliga i den. Jag tänker heller inte radera den, har jag bestämt, för jag mådde väldigt bra den perioden och det syns på bloggen. Kan vara kul att kolla tillbaka på då & då.

För er envisa som inte tänker ge er och tycker att jag är en väldigt tråkig jävel som skriver ett inlägg om en blogg jag inte länkar till; den som söker finner.

/s

GRRRRRR,

FYFAN vad jag vill att min bror ska flytta hemifrån nu. Eller att jag skulle kunna få det. Han är så jävla jobbig. Varför måste han ha högsta volymen på TV när man ska sova och när man sover? Varför kan han inte köpa egen middag? Varför måste han vara dryg och bitchig? Varför måste han bete sig som en 6 åring!?

GRRRR
/E

filmm,

Jag kan inte ta Harry Potter seriöst längre. Jag typ asgarvade mig igenom hela Harry Potter filmen. HAHA. Det var inte ens kul typ, det var über seriest. Jag kanske bara är trött..

/E

harrryy potteeerr,

Har varit med Jill hela dagen, imorrn ska jag köpa Skolskit (KOM IHÅG*). Snart kommer Jill över igen för vi ska kolla på Harry Potter typ. Ja och mysa.



/E

bara tre ord om filmen:


Vacker. Underbar. Sevärd.

Nu tänkte jag ta en tripp till konsum. Här ska det bakas förstår ni!
/s

äntligen!


Min efterlängtade film har äntligen kommit! Eller ja, egentligen så kom den väl för någon timme sedan om man ska vara exakt. Planerna är nu att jag ska krypa upp i soffan i vardagsrummet och njuta i 1 timme & 59 minuter. Vi hörs sen, puss!
/s

batman slår nya rekord,

Den senaste Batman-filmen fortsätter att slå intäktsrekord i USA.

På måndagen stod det klart att man passerat 400 miljoner dollar-strecket snabbare än någon annan film hittills. För Batman: The Dark Knight tog det 18 dagar att nå gränsen. Den tidigare rekordhållaren, Shrek 2, tog 43 dagar på sig för att spela in lika mycket pengar, enligt CNN.

Om två veckor beräknar man att filmen går förbi första Star Wars-filmen i frågan om totala intäkter. Star Wars spelade in 461 miljoner dollar totalt.

Det lämnar i så fall bara Titanic, med 601 miljoner dollar, kvar att slå.



/E


den 6 augusti 2008,

Jag kan knappast säga att jag är vaken. Men gick upp nu i alla fall för att jag ska träffa Jill 12. Måste ju vara redo när hon kommer. Vi kommer typ spela sims2 och dricka hemgjord latte. Menmen, nu ska jag äta frukost sen blire spring.

Pusssss
/E

sex and the city


För bara någa minuter sedan satt jag och tänkte stänga av datorn för idag och hoppa i säng. Men sen kom jag på att Sex And the City går ikväll. Jag har bara sett några avsnitt men de jag har sett har faktiskt varit bra, och jag är faktiskt lite småsugen på att gå och se filmen.. Det kanske är att föredra att ha sett några avsnitt innan det? ;)
Med hjälp av musik (musiklistan jag skrev ner i förra inlägget) och några youtube klipp från The Notebook (gaah det är galet hur mycket jag vill se den filmen!) har jag hållt mig uppe.

Nu börjar det om bara några minuter och jag ska stänga av datorn. Ciao!
/s

låtar som går på repeat

  • Mat Kearney - Breath In Breath Out

  • Leona Lewis - Better In Time
  • Elton John - Your Song
  • Neverstore - Hold On
  • Ron Pope - A Drop In The Ocean
  • Coldplay - Yellow
  • Chester See - God Damn You're Beautiful

  • /s

    the Prestige,

    Jag älskar den här filmen. Christopher Nolan har regisserat den. Han gör bra filmer helt enkelt. Sen är även Christian Bale med, HAHA, ja ni vet ju vad jag tycker om honom <3

    Jag gillar storyn på the Prestige. Gillar att dom hoppar i tiden också, många filmer som hoppar i tiden brukar bli oerhört förvirrande, men jag tycker att man inte blir det av den här. Bra film, sevärd.

     

    /E

    come on sunshine


    Enligt den här prognosen från SMHI's hemsida kommer det bli bättre väder imorgon! Kanske inte så varmt som det var för bara några dagar sedan, när temperaturen låg runt 30 gradersstrecket, men nog kommer det bli mycket bättre än vad det var idag..!

    Får se vad som händer imorgon, har inga speciella planer så det blir nog antagligen att glida runt här hemma igen. Jag klagar absolut inte, det var otroligt skönt att mysa här hemma i mina mjukiskläder när regnet öste på som värst. Kanske jag kan ta och baka något imorgon? Varför inte, jag tycker det är kul med matlagning & så, även fast jag inte är så bra på det alla gånger.. Men det är väl som de säger, övning ger färdighet.
    /s

    tisdag,

    Idag var jag med Sabina. Det var mysigt för har inte träffat henne på ett tag. Träffade även några av hennes kompisar också, dom skrämmer mig. Men jag och Sabina fikade iaf på, hmm, vetintevaddenheter fiket. Vi hade lite nostalgi där. Vi har mycket att snacka om alltid. Sen fick jag gå in på Urban Outfitters! Dom hade sjukt snygga saker, men jag har ju inga pengar så, ja, kunde inte köpa något vilket suger. Imorgon ska jag träffa Jill tror jag.

    /E

    ett SL-kort kom på posten..



    När jag för inte så länge sedan gick ut och hämtade posten såg jag att SL-kortet hade kommit. Inget pluskort, iallafall inte än så länge. Om jag behöver det får jag väl ta och uppgradera det senare, men jag tror inte det kommer behövas då jag brukar låna mamma eller pappas när detta inte gäller.

    Jag hoppades jag att filmen också hade kommit, på hemsidan står det nämligen att den är levererad. Men icke sa nicke. Antagligen kommer den att komma imorgon vilket jag verkligen hoppas jag..!
    /s

    Buzzador & GratisBio

    Jag är sedan några månader medlem på Buzzador, och funderar på att bli medlem på GratisBio också. Buzzador är en hemsida där man blir erbjuden att testa olika nya produkter och sedan skriva in en rapport till hemsidan om vad man tyckte om det. Jag har varit medlem sedan maj, och jag har bara fått ett erbjudande än så länge. Det handlade om någon tjänst så man kunde få ljudböcker till mobilen. Eftersom jag inte brukar lyssna på ljudböcker så accepterade jag inte den kampanjen. Om du tycker att det låter intressant kan du klicka här och läsa mer, om du vill bli värvad av mig så är det bara att klicka här och fylla i dina uppgifter.

    På GratisBio kan man samla poäng genom att handla saker via nätet, t.ex. från CDON.com osv. När man har samlat ihop tillräckligt många poäng kan man få presentkort i 60 olika butiker eller biocheckar! Hm.. Vi får se hur det blir.

    /s

    femte augusti

    Igårkväll spelade jag tennis med Sigrid & hennes pappa, det var kul! Vi ska spela lite senare i veckan också, det lär väl också bli lika kul.

    Nu kollar jag på lite tv, och tänkte väl fortsätta sitta inne och kolla på lite filmer. Det blåser ju nästan storm där ute, då föredrar jag att mysa här inne. Längtar efter att min film ska komma...

    /s

    liftarens guide till galaxen,

    Jag dissade att kolla på Prestige idag för Liftarens Guide till Galaxen gick på TV. HAHA, den är rolig. Dock gillar jag boken mer. Tycker storyn är bättre i boken och händelserna är mycket bättre. Man blir ju besviken när man läst boken och sen kollar på filmen. Det är lite dåligt. Men i sig gillar jag filmen. Sjuk humor.



    /E

    ge mig ork,

    Jag är bajs trött. Jag orkar ingenting. Jag är hungrig.

    Sen efter middagen är det ju CSI:NY. Kommer rådissa Wild Hogs för det. Sen kommer jag antagligen se The Prestige för den äger, Christian Bale är ju med i den.

    /E

    televators,

    Jag kan verkligen inte sluta älska den här låten, det här är helt klart Mars Voltas bästa låt!



    /E

    t-shirtssss,

    Jag har kommit över t-shirt perioden men dom här är ju så snygga!





    /E

    är jag den ända som är trött?

    Jag tror ärligt talat det här vädret förstör allas humör. Alla går runt och är jätte trötta känns det som. Jag är helt slut. Jag vill ha regn... eller solsken, ge mig bara ett väder! Just nu är det ju bara en stor grå klump på himlen.

    /E

    imorrnn,

    Imorgon ska jag träffa Sabina och lämna in en jobbansökan (håll tummarna!). Jag och Sabina kommer nog bara sitta på ett mysigt fik och ja, fika. Kanske kolla kläder också! Är jätte pepp på att tralla in på Urban Outfitters.

    /E

    heeemmmaa,

    Nu är jag äntligen hemma. Jag och Tove promenerade en hel del idag. Så nu ska jag söka till 2 jobb. Båda dellan jobb. Skulle vara kul med ett jobb så jag får lite mera cash. Hoppas hoppas jag får något jobb.

    /E

    dreamgirls


    Sitter i soffan och myser framför filmen "The Dreamgirls" som visas på canal+, lillebror kollar också lite. Vi har precis ätit upp jättegoda chokladrutor som jag och min lillasyster bakade igår kväll.

    Tjipp!

    jobb

    Jag ångrar lite att jag inte har något sommarjobb, jag och en kompis sökte lite granna men inte så mycket. Det hade ju varit lite skönt med pengar. I vanliga fall brukar jag hjälpa till och träna småjuniorerna i tennishallen, men nu när det är sommarlov så är det även lov från det.

    Hm. Nästa sommar tänkte jag se till att fixa något vettigt sommarjobb.
    /s

    jobbb,

    Snart ska jag ut och springa, blä, jag vill inte. Sen ska jag ringa Tove, vi ska kolla om vi kan jobba på dellan. Lycka till till oss!

    /E

    helt plötsligt blev man morgonpigg

    Hjälp vad tidigt jag är uppe. Jag vaknade vid åtta och nu har jag ätit frukost och... jag har inga speciella planer för dagen. Kanske att jag ska spela lite tennis ikväll, vi får se hur det blir. Men idag kommer att bli en riktigt slapp dag, känns som att det behövs nu, det var ett tag sedan.

    /s

    beställt!

    Nu har jag och mamma beställt hem filmen "Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta" från CDON.com. Den ska komma om 1-3 arbetsdagar och jag längtar verkligen! Jag har bara hört bra saker om filmen och av alla de klipp jag sett på youtube verkar den riktigt bra. Jag älskar fina, romantiska filmer och denna verkar vara precis så.

    Här är trailern:


    /s

    dagens finaste



    Ron Pope - A Drop In the Ocean

    /s

    x files,

    Ärligt talat tycker jag att nya X Files filmen inte verkar så bra. I en tidigare X Files film blir Mulder bortrövad av aliens. KUL VA!? Nej men ärligt talat, jag tror inte på den här filmen. Men kommer nog se den i alla fall. Tror att den kommer vara ganska konstigt. Men det återstår att se. Några tankar om filmen?



    /E

    februari nu, tack,

    Jag längtar sinnessjukt mycket till februari. Då blir det ju miami och solskensshopping. Det ska ju bli helt underbart. Lyxkryssningen är nog inte heller helt fel. Det är så sjukt långt kvar! DÅLIGT.

    /E

    dagens kärlek,

     



    /E

    dagens inköp,

    Jag är über lycklig! Man kan verkligen köpa min lycka! In my ass till dom som säger motsatsen.







    /E

    shopping !

    JAG HAR FÅTT SHOPPA IDAG! Wohhee, köpte ett par byxor och en tjockis tröja från Zoul. Snygg. Kanske lägger upp någon bild på det senare när jag orkar. Idag typ väckte mamma mig tidigt, jag var jätte irreterad hela morgonen. Vi skulle gå på finalen av Nordic Light Open. Det var ärligt talat en tråkig match. Sen kollade vi början av dubbeln, sen drog vi för att äta middag på Kapris. Mysig restaurang, bra mat. Sen precis innan stängningsdags sprang vi runt i massa affärer. Shoppade lite och sen drog vi hem. Ja, fin sammanfattning av dagen, HAHA.

    Och imorrn ska jag och Tove söka jobb!

    /E

    äntligen en bra film,

    Rendition var ju helt okey. Över mina förväntningar faktiskt. Bra story, bra skådespel. Jag gillar den här filmen skarpt. Orkar inte berätta vad filmen handlade om just nu. Men helt klart en sevärd film.



    /E


    regn, regn, regn



    Efter att det har varit sol i många dagar så ska det ju börja regna nu.. En sommar med regn är en riktig svensk sommar det. Fast jag tycker om att höra hur regnet smattrar på uterummets tak, sover med fönstret lite öppet så det hörs ganska tydligt. Jag vet folk som stör sig på det men jag tycker verkligen det är jätteskönt. Samma sak med att åka bil när det regnar..

    Även fast jag ändå tycker att regn kan vara mysigt då och då så vill jag ju självklart inte att det ska bli överdrivet mycket. Hoppas verkligen inte att det regnar imorgon.

    /s

    rendition,

    Yes, dom hyrde den filmen jag ville se! Hoppas den är bra också. Hehe. Men det är den nog, och så får jag choklad! Wohhe, glädjerus typ.



    /E

    veckan,

    I veckan som kommer så ska jag träffa Sabina kanske Lindsay också. Var jätte längesen jag träffade dom, så det ska bli kul. Blir nog kolla kläder och fika den dagen (hoppas jag). Jag har ju extrema behovet av att köpa något, hoppas urban fått in nya kläder!

    /E

    snart film,

    Nu är alla på väg hem. Dom skulle hyra film också, hoppas gode gud att dom hyr någon bra film för har ju bara sett skitfilmer dom senaste dagarna. Hoppas också dom kirrar choklad. Jag har sjuka behovet efter choklad asså. haha !

    /E


    gammal vår bild,

    Jag gillade när påskliljorna blommade.



    /E

    promenad,

    ja, nu blir det en promenad med söta hunden nu.


    bilden eller bilderna blev tagen i början av sommaren. Nog innan sommarlovet om jag inte minns fel.

    /E

    billy bragg,

    Idag har jag enbart lyssnat på Billy Bragg, underbar musik.



    /E

    fail middag,

    Jag failade på att kirra middag idag. Typ kokade pasta och ehh ja, det blev bara fail. Sen var jordgubbsvinet skabb också. HAHA, jaja, men kanske äter något senare ikväll när alla kommer hem. Blir nog film då också!

    /E


    ensamhet,

    Jag behövde verkligen den här ensamheten. Jag mår så jäkla bra nu asså. Regnet är ju helt underbart. Billy Bragg, bäst. Kaffe, Fossil Fuel, mys. Jag har det asbra.



    /E

    assosiarer,



    Jag har blivit töntigt förtjust i armband och ringar. Det skulle inte vara helt fel att skaffa sig en hatt heller. Just dom här två gillar jag extra mycket. Det ska jag leta efter nästa gång jag shoppar.

    /E

    lite kläder,





    Jag är då smått kär i handväskan. Hmm kanske kan ta och beställa den på nätet. Får se hur mycket pengar jag har bara. Jag älskar tröjan skarpt också, älskar gråa tröjor nu av någon anledning. Grått är mitt nya svarta.

    /E

    RocknRolla,



    Ärligt talat verkar den bra. Är ganska pepp på att se den. Måste bara ta reda på när den kommer ut.

    /E

    moln,

    Jag tycker det är ganska skönt att det är molnigt idag. Det finns även risk för regn. Idag kommer jag också få vara för mig själv några timmar, det ska bli skönt, det kan jag behöva.

    /E

    Guy Ritchie,

    Jag är asglad nu! Guy Ritchie ska komma ut med en ny film. Jag älskar hans tidigare filmer, dom har klass! Så någon gång under 2008 ska fimen komma ut. Ska hålla utkik efter den då. Hm, kom på också att hans filmer inte har gått på bio i Sverige, så får hålla koll på DVD hyllan då. För övrigt heter filmen RocknRolla och i filmen spelar bland annat Thandie Newton, Ludacris, Gerard Butler m.m.



    /E


    lite shopping skulle inte sitta fel...

    Just nu har jag sjuka shopping behovet. Jag måste verkligen skaffa mig ett jobb så jag kan shoppa mer. Jag är pank, jag vill ha så sjukt mycket kläder. Dåligt.

    /E

    snyggt och nytt från urban,




    /E

    Beowulf,

    Ärligt talat blev jag besviken på den här filmen, jag hade förväntat mig ett stort äventyr med jakt på monster. Ja okey det är typ så, men inte på det sättet jag hade föreställt mig. Jaja, den vart sjukt coolt animerad om jag säger så. Tror dock inte att jag skulle kunna tänka mig att se den här filmen igen. Den var inte lika underhållande som jag hade hoppats på.



    /E

    the addiction of this summer


    Jordgubbar är för mig ett av sommarens absoluta måsten. Det är sjukt hur gott det är.

    Bildkälla.
    /s

    it takes time to write history


    Hej allihopa. Förlåt för att jag knappt märks på bloggen nuförtiden, men på dagarna är jag ute på saltarö och inatt sov S över här. Det var mysigt, vi bakade rabarberspaj och kollade på Sex And the City.
    Idag hade vi match ute på Saltarö och imorgon är det dags igen, vid 9.00 ska vi spela. Så jag får försöka komma i säng lite tidigare ikväll än vad jag har gjort de senaste dagarna hade jag tänkt.. På söndag ska jag träffa en annan S, vi ska spela tennis. Kanske på Saltarö eller hemma hos henne. Vi får se hur det blir.

    /s

    stockholm street style,

    Ja okey jag gillar stockholm street style bloggen skarpt! stockholmstreetstyle

    Alla har så galet snygga kläder. Jag blir avis, vill också ha en snygg stil. Men, man hittar iallafall sjukt bra inspiration på den bloggen.

    Puss
    /E

    allt jag önskar..

    Allt jag önskar mig nu är ärligt talat en fin mysig regnig kväll med kära vänner och en bra film. Jag vill sitta inne i ett stort fönster och dricka en kopp te, eller kaffe och bara se ut på regnet, njuta av livet. Jag vill ha en mysig stämning. Jag längtar till den vintriga mysiga stämningen lite, hata mig inte för det.

    /E

    personal jesus,

    Herregud jag känner mig efter. Jag hade verkligen ingen aning om att Personal Jesus var en Johnny Cash låt. För er som inte vet så är det en väldigt känd Depeche Mode låt också. Jag tycker att Cashs veriation på den låten inte är så bra. Då vet jag det, Personal Jesus är en Johnny Cash cover.

    Johnny Cash



    Depeche Mode 


    /E

    ja nivet, nostalgi,



    /E

    justice,

    Jag dyrkar Justice galet mycket, den här låten är bra! Fast det är inte så många som gillar den vad jag vet. Videon är också ganska speciell. Men ja ni vet, ge den en chans.



    /E

    frisyr?

    Finns det någon vettig männsika som kan hjälpa mig hitta en snygg frisyr jag kan skaffa mig?

    /E

    ego bild,

    Undrar om Sanna kommer hata mig för jag lägger upp massa egobilder?



    /E

    jag vill för mycket,

    Jag vill ha mer regn. Det ända jag kan göra är hoppas.

    Idag märkte jag att Gotham Knight kommer på onsdag, glädjerus. Jag är pepp på den. Den verkar sjukt bra gjort. Hoppas den har bra story och så också. Men what ever jag kommer nog älska den i alla fall. Jag vill ha den idag !



    /E

    dagens favorit,



    /E

    fin fint,

    Jag fick nu mitt eftertraktade regn, men det var inte långvarigt. Suck. Men men, det var i alla fall mysigt. Så nu sitter jag här vid min kära dator och spanar in Batman stuff typ. Och ikväll blir det Beowulf, den har jag velat se ett tag så hoppas den är bra.



    /E

    ge mig regn !

    Det känns som att det kommer börja regna. Hoppas. Jag hör i alla fall massa muller. Det kanske är på väg hit, mörka moln är i alla fall på väg hit. Ge mig regn !

    /E

    solförmörkelse?

    Idag fredag kunde man se en partiell solförmörkelse i Sverige. I ungefär en timme vid lunchtid var solen maximalt täckt av månens skugga.

    Allra bäst såg man förmörkelsen i norra Sverige, där 69 procent av solen var täckt. I södra Sverige täckde månen knappt 40 procent av solen där.
    /Vetenskapsradion

    Okey, var jag den ända som inte la märke till solförmörkelsen?

    /E


    klänningar,

    Jag är alltid pepp på att köa nya klänningar, men klänningar är det svåraste att köpa. Jag är kinkig när det gäller klänningar så jag har svårt att hitta några som jag gillar, men den här var lite chic!



    /E

    dags att steka sörru,

    Hm, alla molnen har försvunnit nu. Så ja, nu blir det dags att steka.

    /E

    regn?

    Det verkar verkligen inte bli regn idag, men det är inte vidare soligt heller. Det är snarare kvavt. Det är lite jobbigt, det är sjukt varmt. Aja, men det stoppar inte mig från att springa. Ska nog också ta en promenix till ica och hyra film. Dåligt, jag ville ju ha regn.

    /E

    shopping,

    Jag är extremt shopping sugen. Särskilt nu när jag sett så snygga saker på internet. Jag får ta och dra med mig någon in till stan i veckan. Bio skulle inte heller vara helt fel. Ja, shopping och bio, underbart.

    /E

    fredag,

    Hmm, idag ska jag slppa hela dagen typ. Eller ska springa nu på morgonen. Jag är sjukt trött idag igen. GRR. Och vart kan Sanna hålla hus?

    /E

    natti,

    Nu går jag nog och lägger mig. Jag rådissade båda filmerna idag. Kollade på Sex and the City istället. Det var awsome som vanligt. Jag hoppas på regn imorgon, det skulle vara skönt. Jaja, innan jag somnar framför datan nudå. Natti på er.

    Btw, har Sanna bloggat idag?

    /E


    RSS 2.0