dåligt,

Än så länge kan jag säga att House of Wax och Christian Bale filmen är dåliga. Vet inte om jag orkar kolla klart på någon av dom. Hmm.

/E

kärlek,

Synd att Tyrant inte fanns på youtube, men men, den här är nästan lika bra.



/E

förlåt,

Förlåt jag har tråkigt.


/E

Sanna,

Och eftersom att vi saknar Sanna så tar vi en bild på henne med, PUSS SANNA VI SAKNAR DIG!



Sanna du får även ta bort bilden om du inte vill ha den här!
PUSSSS
/E

lol, ego !

Ja nivet eftersom Sanna är så oaktiv när det gäller vår blogg så lägger jag upp en ego bild! Så det så.



/E

apropå Hives,

Ja apropå the Hives är deras senaste album (the black and white album) helt klart det bästa albumet från Hives. Köp den, ladda ner den, lyssna på den bara!

/E

JA! Nostalgi,

En av dom bästa konserterna jag någonsin varit på är The Hives. Jag kommer ihåg sista låten bäst. Här har ni den, enjoy.



/E

urban!

Jag hatar att Urban Outfitters inte har samma kläder i butikerna som på nätet. GRR, dåligt. Men jag är ändå helt frälst på deras kläder.





PUSS
/E

...

Jag spanade in min gamla blogg nyss, jag kanske borde blogga lite där istället för att spamma den här stackars bloggen. Hmm, det tåls att tänka på.

/E


?

Riddle me this riddle me that..

If a rooster laid a brown egg and a white egg, what kind of chicks would hatch?

The more you take, the more you leave behind. What are they?

You can't keep this until you have given it, given what?

Ja okey jag har tråkigt och jag älskar ju The Riddler i Batman, så haha, kan ni klura ut svaren?


"Riddle me this, riddle me that, you'll find adventure on the wings of a bat"
The Riddler (Batman Forever)

/E

eagles of death metal,

HAHA, jag blir bara så sjukt glad av den här låten. Vill se dom live! Dom är extra bra nu när regnmolnen närmar sig. GRR.



/E

house of wax,

Jag vet ärligt talat inte om jag vågar se House of Wax. Kollade nu på trailern plus ett klipp från filmen. GRR, jag är då allt en liten fet fegis.

/E

frisyr,

Jag har det svåraste valet nu. Jag måste klippa mig snarast för mitt hår ser slitet och skabb ut. Jag har ärligt talat ingen aning om hur jag vill klippa mig. Jag har typ funderat på lugg och snelugg sen har jag även funderat på att bara klippa topparna typ. Hmm, jag hatar att klippa mig.

/E

hemma !

Nu är jag hemma från allt badande. Allt badande gjorde så att jag missade lunchen, men men, kommer nog äta middag snart. Det var i alla fall mysigt på nya badhuset i gustavsberg. Dock lite läskigt för det var 2 som glodde skit konstigt på oss och som typ ibland (kändes det som) följde efter oss. Men vi hade det bra! Kul, ja ni vet.

/E

redan torsdag,

Vet inte hur det blir idag med Jörunn än men ska springa först nu på morgonen innan jag ringer henne. Och ikväll står jag mellan ett dilemma, Christian Bale filmen eller House of Wax?

/E

1408,

Ja okey vad kan man säga om den här filmen? Läskig typ. Jag gillar inte skräckisar, men slutet på den här filmen var helt okey. Fast i allmänhet gillade jag inte filmen. Jag förstod aldrig varför "rummet" ville mörda alla människorna och bla bla bla. Vad gjorde hans dotter där helt plötsligt. Man fick aldrig några riktiga svar i filmen. I slutet var man ett stort frågetecken. Allt va så suddigt, jag vill ha svar!



/E

nostalgi,

JA Kaiser Chiefs nostalgi här då!



/E

film och fetma,

Blev till slut film och fetman. YES! Vi ska se.. hmm... 1408? ah så heter den nog. Den verkar bra så jag är pepp att se den. Kanske skriver lite om den sen.

PUSS
/E

jag lever!

Hej världen. Nej jag är inte död, jag har bara haft andra saker för mig än att sitta vid datorn hela tiden, ;) Både igår & idag har jag varit på stranden, och imorgon kommer jag väl vara där igen.. Imorgon så har jag ju faktiskt match också, dubbelmatch med Sara. Det ska bli kul :)
/s

ge mig !

Jag vill ha dom här byxorna galet mycket nu.



/E

blä,

Blev ingen ica. Dåligt, jag va fett pepp på film och svull. Dumma Leo.

/E

ica,

Nu bär jag av till ica för att hyra film och kanske köpa något gott. Hoppas det finns någon bra film! Kanske hyr Eternal Sunshine, får se.

/E

musik,

Den här låten från Eternal Sunshine of the Spotless Mind är jätte fin, jag älskar den här låten skarpt. För övrigt vill jag se den filmen igen, kommer inte ihåg den så mycket men har för mig att den var bra.



/E

sömn,

Nu när jag låg där ute och solade så somnade jag. Det var jätte mysigt! Hoppas bara att jag inte bränner mig. Men men, jag undrar vart sanna håller hus?

london,

Råkade kolla lite gamla bilder från london nyss, suck. Jag saknar london sjukt mycket. Skulle ärligt talat kunna tänka mig att flytta dit efter gymnasiet. Det kommer nog bli så också.


Bild från planet när vi åkte till London.


/E

badväder, man tackar!

Eftersom att jag är dösvettig och äcklig nu så ska jag ta mig ett dopp i poolen. Kommer antagligen ligga vid poolen hela dan idag. HAHA, jag har ett lyxliv typ.

/E

sprang,

Jag sprang idag. Jätte jobbigt. Det blir extra jobbigt nu när det är så sjukt varmt ute. Jag måste utöka min runda snart också. Springer 2.5 hm nu. Borde nog öka till 3 eller 4, särskilt om jag ska vara med i tjej milen. Jag känner mig i alla fall duktig nu.

/E

bästa morgon låten,

Mysig låt. Bäst på morgonen.



/E

trött,

Jag hade sjuka morgondrömmar nu innan jag vakna. HAHA. I alla fall, ska typ springa.. eller gå.. kan inte bestämma mig faktiskt. Och idag blir det slappis dag! YES YES!

/E

bättre,

Jag mår bättre nu. Lite sent att må bättre då men i alla fall. Hmm märkte nu också att Sanna inte har bloggat idag? Eller det kanske hon har. Har inte tänkt på det så mycket. Imorgon ska jag slappa igen. Måste återhämta mig lite mer, är helt slut. Och idag mötte jag min värsta fobi, det var hemskt. Var i en vedbod med miljoner spindlar. USCH. Apropå ingenting så ska jag bada på badhus typ på torsdag med Jörunn. Eller var den onsdag?

/E

the joker,







Dåligt att man måste vänta ett halvår innan The Dark Knight kommer ut på dvd. GRR. Längtar dock till Augusti, då kommer Gotham Knight till min brevlåda!

/E


urban,

Som vanligt har Urban Outfitters kläder som jag verkligen vill ha,





/E

sex and the city,

Jag är seriöst pepp på att se Sex and the City filmen nu. Har kollat på massa avsnitt nu. Det är massa med bra! Jag gillar serien skarpt.

/E

mitt öga, HAHA,





Jag har verkligen brist på att göra, suck. För övrigt ser mitt öga fett Hulken ut ! Apropå Hulken, nån som vet om det kommer en Hulken 2?

/E


test,

Hmm, bara hade tråkigt och ville testa en grej. Blev inte vidare bra, men övning ger färdighet. Ser man ens vad det är?



/E


dagens favorit,

Helt klart oslagbar.

Arctic Monkeys - 505


/E

jag är seg,

Jag har ont i kroppen, jag är trött och seg. Jag orkar knappt gå upp för trappan. Sanna och Tove vill ha mig bort till Saltarö. Hmm, ska verkligen försöka orka ta mig dit.

/E

Horton Hears a Who,



/E

"In my world, everyone's a pony, who eats rainbows and poops butterflies"

För övrigt har jag haft en bra dag! Åt libanesiskt, fett bra mat, älskar det. Sen blev det Horton Hears a Who och Eurotrip, haha bra filmer. Horton var klart bäst. Sevärd animerad film ska ni veta, citatet "In my world, everyones a pony, who eats rainbows and poops butterflies" kommer då från Horton, ni som sett Horton vet också vilken karaktär det är som säger så. Klart den bästa karaktären i filmen. HAHA. Eurotrip då. Hmm, ja ni vet, tånårsfilm.

/E

dåligt SL,

Är det bara jag som hatar SL? Seriöst, skit dyra priser sen ger dom oss shitass fucked up bussar som inte har nån luftkonditionering, FAN TA DOM. Fixa bussarna förfan!

/E

fint.

"Dance like nobody's watching;
love like you've never been hurt.
Sing like nobody's listening;
live like it's heaven on earth."

- Mark Twain

bloggtorka (?)

Har verkligen haft en jätterolig dag ute på Saltarö idag! Det finns inte så mycket att skriva om det, för det är ungefär samma visa varje dag. Sol, bad & kolla på lite tennis. Är lite svårt att försöka utveckla det så mycket, haha.

Just nu försöker jag övertala Emelie att hänga med oss dit imorgon också, men hon tvekar...
/s

hejdå,

Nu drar jag och alla mina superhjältefilmer iväg för att träffa Emy. Tror inte att Lindsay och Jörunn ska va med. BUHU. Men vi kommer ha kul iaf, och mysigt.

/E

smycken,

Urban Outfitters smycken slår ju allt.









/E

filmer,

Jag ska ta med mig några filmer till filmkvällen ikväll. Men ångest. Vad ska jag ta med mig? Spiderman kanske? The League? Batman? Det här är ett tufft val ärligt talat. Får rota igenom och kolla vad jag har.

/E

fint dåva,

Fin dag än så länge. Min dator är helt klar nu, HELT UNDERBART. klockan 4 ska jag träffa Emy typ, kanske Jörunn och Lindsay också. Vi ska ha filmkväll typ, det kommer bli mys. Hmm, nu ska jag ta en promenad (promenerar för jag inte kan springa). Man får sjuk träningsverk av att gå, det är typ konstigt. Men men. Usch har också märkt att både jag och Sanna börjar bli jätte dåliga på att blogga. Suck.

/E

just be strong..


/s

stranden hela dagen,

Idag blir det stranden för hela slanten. Ska bli så skönt! Har för mig att jag vaknade inatt av att det spöregnade. Men jag börjar tro att jag kanske drömde, för nu är det strålande sol och inte ett enda moln på himlen. Lika varmt om det har varit de senaste dagarna, så det är en perfekt dag för stranden!

Vi hörs senare, kram!
/s

nästan,

YES, datorn funkar nästan som den ska nu. Har iaf internet och nästan msn. Mitt ljud funkar sådär, men datorn i sig är jätte snabb nu. Det är skönt, och så slipper jag nu förra ägarens skit. HAHA.

/E


slapp dag.

Det här var ju pinsamt dåligt. Det senaste inlägget skrevs för 23 timmar sedan, förlåt! Men jag hoppas verkligen inte att någon av er har suttit inne och glott på datorskärmen hela dagen. Vädret ute är ju helt underbart!

Idag har jag inte satt på datorn förrän nu. Egentligen hade jag tänkt åka till Saltarö, men det blev inte så. Eftersom typ ingen skulle dit ut så sket jag i det, jag var dessutom ganska trött för jag hade inte sovit speciellt bra. Så idag har det blivit en slapp dag hemma, jag har stekt lite ute på altanen. Nu kom jag precis hem ifrån några kompisar till familjen som vi har varit på middag hos. Som ni märker stannade vi inte där speciellt länge, det är ju faktiskt söndag och stackars pappa ska till jobbet imorgon.
Imorgon ska jag förresten ut till saltarö igen. Älskade fullproppade Saltarö!

/s

GRR, vilken mardröm,

Jobbigt. Jag trodde det skulle gå ganska lätt att rensa ut datorn på skit innan jag blåser den. Men då upptäcker jag att jag har 36858 dolda filer. Och inte går det att radera alla på en och samma gång, nej då måste ju datorn dö! KUL. Jag hatar det här just nu, ska bli skönt att blåsa ihjäl den här dumma datorn och sen återuppliva den. Fan ta förra ägaren som inte vet hur man tar bort bilder riktigt ordentligt! GRR. Ja, jag har förra datans ägares privata bilder på datan, kul va?

/E

ett bra slut på en bra dag

Nu tänkte jag titta på Superman Returns med lillebror, stänger också av datorn så det kommer inte bli något mer inlägg från mig idag, ciao!


/s

underbar dag.

Sol. Glass. Tennis. Vänner. Bad. Vatten. Marie-kex.


Så kan man sammanfatta min dag. /s


this is england,

Jag hade inga höga förväntningar på filmen This is England. Men ärligt talat, den var ju bra! Filmen fick mig att le och känna sorg. Jag brukar inte vara så pepp på att kolla på Dramor, men det här är ett drama jag starkt rekomenderar. Filmen handlar i princip om en pojke som är mobbad och vill ha vänner, han finner då Woody och hans gäng som visar honom deras gemenskap. Men gemenskapen splitras och ena halvan blir allt mer nazistisk. Jag är dålig på att förklara filmer så SE DEN så förstår ni.



/E

blås på du bara,

Imorgon ska jag blåsa datorn, hoppas att det går bra. Sist jag blåste datorn blev jag av med ljudet. Tror jag har rätt skivor nu, HOPPAS. Men men, jag har haft ganska tråkigt idag, haha, har blivit lite brun också! Det är nice.

Håller på att rensa datorn nu, kollar vad jag ska behålla på hårddisken och så. Kommer ta ett tag. Och det finns risk att min dator är total död hela morgon dagen. Så blir nog inge blogg.

/E

för varmt,

Det är för varmt för att träna, jag orkar ärligt talat inte med något allt idag. Tråkigt typ. Fast nice väder! Kommer nog att steka hela dagen dåva. Kanske blir så att man tar och hyr en film?

/E

sol, bad & tennis

Idag ska jag sola, bada & spela tennis. Yaaay!

/s

The Dark Knight,

Efter att ha listat ut Ra's Al Ghuls plan och det mysteriska försvinnandet av Dr. Jonathan Crane, även känd som Scarecrow, fortsätter Batman att bekämpa brott med hjälp av Kommissarie James Gordon och den nya åklagaren Harvey Dent. Men den här gången måste Batman möta en psykopat vid namnet Jokern. Det blir en kamp mellan de två och bara en kan vinna.




Självklart var Batman helt underbar. Har längtat efter den filmen i ett år nu. Helt sjuk, men sån är jag. Jag fångades av filmen direkt, Heath Ledgers skådespel är bara sjukt underbart. Jag satt och log genom hela filmen, när jag såg Scarecrow i början av filmen kunde jag inte låta bli att säga "åhhh!". Lite pinsamt dock för jag tror att dom flesta i biografen kunde höra det. Jag utryckte mig med ett "åhh" ganska många gånger under filmen. HAHA. Alla scenerna som Jokern var med i var helt underbara, man blev helt paff av Heaths gestaltning av Jokern. Jag njöt genom hela filmen, jag hoppas innerligt att det kommer en till. Christopher Nolans filmer är ju bara för bra! Alla Nolans filmer är mästerverk och otroligt sevärda. Särskilt The Dark Knight. Jag är ett hardcore Batman fan, och efter den här filmen kan jag bara säga: nu älskar jag Batman mer.

/E

en pool står på önskelistan,

Innan vi åkte till Sickla var vi hemma hos Empan och badade lite i hennes pool, lite solande hann vi med också. Det var sjukt skönt att bada, jag är verkligen avundsjuk på henne! Tänk vad skönt att ha en pool på verandan på baksidan. Helt underbart ju!

Lite bortskämd har hon nog också blivit, haha. När vi badade var det 26 grader i vattnet, hur härligt låter inte det? Empans kommentar: "Vad kallt det är".
/s

batman-fever

Jag vill bara säga att filmen verkligen var sjukt bra. Se den! Ett riktigt bra filmtips. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om den, jag lämnar det åt Empan. Som det stora Batman-fanet hon är så är det väl hon som ska skriva mest om filmen. Hon var glad idag, kan jag säga.


Istället tänkte jag skriva om vad vi gjorde innan filmen. Vi kollade lite i affärer & så, jag hittade ett par jeans från Dr. Denim (tror jag att det hette...?) som jag köpte på U-turn. På rea var dom, och jag är riktigt nöjd med dom! Ett par skor från Stadium fick också följa med hem, ett par svarta tygskor. Faktiskt riktigt nöjd med mina köp!

/s

härmed älskar jag Batman mer..

Jag älskar härmed Batman mer än vad jag gjorde innan. Den nya Batman filmen är nästan jobbigt bra. Jag får ångest att det måste ta ett halvår för filmen att komma ut på DVD, den var nästan för bra ärligt talat. Kommer nog se den på bio en gång till. Jag är helt frälst just nu, så kommer antagligen skriva lite mer om filmen senare ikväll då jag samlat mig och mina tankar.



/E

nu drar vi !



HAHA lägger upp en bild på sanna som avslutning innan vi drar här nudå! Puss hej

/E

ett snabbt litet inlägg

Hejsan, det får bli ett snabbt litet inlägg. Nu är jag hemma hos Emelie, jag kom precis hit. Empan är på ovanvåningen och byter om till bikini, för vi tänkte ta ett snabbt dopp och sen lägga oss och sola lite. Efter det måste vi börja gå till bussen för vi tänkte vara lite tidigare i Sickla och kanske äta något litet innan bion börjar. Kanske hinner vi att titta lite i affärer också.

Kram!

batman,

För övrigt tror jag, och hoppas jag på att den här dagen blir bättre. Den kommer nog det när jag träffar Tove och Sanna, och självklart när jag får se Batman. Har längtat ett år nu. Så nu har jag satt på mig min The Joker tröja, ska linda bajsfoten och sen ska jag vara glad, för det är jag ju bäst på att vara.

/E

FAN FAN FAN,

Skitbajskorv! Den här dagen börjar med att min axel blir fucked up igen och det räckte visst inte, JAG MÅSTE STUKA FITT FOTEN OCKSÅ. Jag är asarg nu. Jag har en puckel på foten och en invalid arm, SKITBRA!

/E

biobiobio

Idag ska jag på bio med Emelie och Tove, vi ska se den nya Batman filmen. Det ska verkligen bli riktigt roligt! Men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess, bion börjar i eftermiddag. Antingen är jag lite slö och stannar hemma och leker med lillasyster / solar utomhus, eller så kanske jag kan få pappa eller mamma att skjutsa mig till stranden. Hmmm... Svårt val.



/s

Igår kväll..

Igår kväll lade datorn av här hemma och ville inte fungera. Som tur var så fixade mamma det imorse, min mamma är bäst. Undrar ni hur hon fixade det? Hon tog ut batteriet (vi har en bärbar dator) och satte sedan in det igen. Vips så funkade datorn helt felfritt, eller iallafall lika felfritt som förut.

/s

ratatouille,

HAHA, bra film säger jag bara. Rolig, söt. Ja ni vet, bra film helt enkelt. Jag gillar ratatouille skarpt, helt klart. Har inte så mycket om säga om själva filmen, men se den!



/E

Film,

Nu blir det film då med min bror, pappa och mamma har för övrigt dragit till sös nu. Men men film, godis mys nu, ska bli najs.

Ska se ratatouie, den verkar ju helt okey. Får se.

/E

dumma fiskekrok,

Fiskekroken sitter fortfarande i. Ja, det är typ lite panik där uppe nu. Men men. Det här har för övrigt varit en mega fin dag ärligt talat, tills fiskekroken förstörde allt. Dåligt.

/E

fiskekrok,

Min pappa har en fiskekrok i fingret, han åker nog in till ett sjukhus snart. Det är lite läskigt faktiskt. Fast min pappa är ganska cool så nu ringer han runt och kollar om någon kan skjutsa honom till ett sjukhus.

/E

det går bra nu kompis, det går bra nu.

Vädret var lika underbart idag och.. ja, vad ska man säga? Var nere på stranden idag med några vänner. Träffade en klasskompis som jag inte har träffat eller hört av alls sedan vi slutade skolan. Jag har saknat dig!
Innan jag åkte till stranden kom pappa hem med jordgubbar & hallon, som han hade köpt. Det var verkligen sjukt gott. Egentligen så har vi både jordgubbar och hallon på tomten, men våra hallonbuskar har sett sina bästa dagar för flera år sedan och årets jordgubbsskörd var i år den sämsta någonsin. Pinsamt dålig, jag tror vi kanske har fått en liter max. Och då har vi ändå ett ganska stort jordgubbsland. Men nu blir det middag, kram!

/s

här är det kört,

Skit dator. Jag måste typ blåsa den. Dåligt. Men det är nog lika bra med tanke på allt skit jag har på den. Då kanske den blir lite snabbare. Men kommer bli ett helvete att fixa iordning alla programmen. GRR.

/E

sol !

Ja tack, det är sol! Underbart, inte helt underbart att springa men underbart att man kan sola, bada och mysa. Dock gillar jag inte att sola så mycket längre för mina dumma fräknar förökar sig då. GRR.

/E

walking tall,

Tror att filmen med the Rock och Knoxville hette walking tall. HAHA, det var en fett najz film, ärligt talat. Kan rekomendera den till action älskare, det var en äkta action kan jag ju bara säga, THE ROCK + KNOXWVILLE ÄR FAN BÄST!

/E

the rock,

Just nu drog Jill hem igen, kollade lite på en film med The Rock och älskade Johnny Knoxville. Den filmen är asball, HHAHAHA. The Rock flashar sina manboobs konstant.

/E

tvkväll

Nu blir det tv för hela slanten, får se om det är något kul på tv nu men annars så börjar ju Project Runway klockan 22. Efter är det två avsnitt av Sex And the City, och faktiskt så såg jag två avsnitt av SATC efter Project Runway förra veckan. Det var första gången jag sett något avsnitt av den serien. Det var ju faktiskt helt okej, till och med så pass okej att jag funderar på att kolla på det idag igen. Men vi får se, om jag är trött och inte orkar vara uppe så hoppar jag nog i säng. Det är ju faktiskt en dag imorgon också.

Nu stänger jag av datorn, men vi hörs väl imorgon förhoppningsvis. Kanske inte förrän på kvällen, men om det är bra väder så tycker jag att det är en bra ursäkt. Dessutom, om det är bra väder så ska väl inte ni sitta här inne och läsa våran blogg, då tycker jag nog faktiskt att ni ska vara ute och ta vara på solen. Svensk sommar med sol är bäst. Jordgubbar med glass är pricken på i:et.
/s

den coola giraffen,


Här har ni honom, den coola giraffen. Alla andra giraffer satt/stod i en klump lite längre bort till vänster, medan den här giraffen stod med rumpan emot oss som kom åkandes i bilarna och kollade in hos de Skandinaviska Djuren, typ älgar och rådjur o så. Bilden är tagen med min mobilkamera på 2 megapixel och den är kraftigt inzoomad, om det nu var någon som undrade hur jag fick till den fina kvalitéen på bilden. Helt oredigerad, jag svär!
/s

bilder från kolmården,









/s

dåligt,

Jag har typ inte spammat bloggen idag. Ballt typ, eller dåligt. Mina inlägg kanske inte är så intressanta? Hmm. I alla fall har typ haft en bäst dag med Jill, vi typ körde kubb, badminton, bada, fika, spela sims, ja ni vet allt sånt skit. Jag orkar fortfarande inte tömma kameran på bilder. LOL. Tog bilder idag också, men men. Kankse lägge rupp dom sen eller nått. Och snart kommer Jill igen för hennes iPod är mongo så hon har inga låtar kvar. DÄR ÄR HON. Härmed avslutar jag det här inlägget.

Puss hej, kanske bloggar mer sen.
/E

onsdag, fast egentligen har jag ingen koll på dagarna längre.

Idag var jag ju som sagt på stranden, skulle egentligen kanske ha träffat S där men när vi åkte därifrån så var hon på väg dit.. Attans! Men det var trevligt ändå, jag var där med famljen i bara någon/några timmar för lillebror är sjuk och var ensam hemma så det kändes inte schysst att lämna honom ensam så länge. Som jag skrev i förra inlägget så har det ju varit sjukt bra väder idag och jag har verkligen njutit och varit ute mycket, efter att vi kom hem från stranden stack jag och pappa rätt så snabbt ner till en tennisbana här i närheten (som för övrigt suger för er som vill veta, ojämn asfalt liksom) och bollade lite. Det var skönt & kul!

Nu sitter jag här och har egentligen ingenting att göra, eller jag måste ladda över bilderna från kolmården till datorn. Men det lär ju inte ta så lång tid. Tänkte nog kanske ta och visa någon bild här på bloggen, men förvänta er ingenting speciellt då jag tror de flesta blev ganska misslyckade. Men det får vi se. Jag måste ju också visa bild på den übercoola giraffen, haha. Mer om honom i ett senare inlägg.. ;)

Nu blev det ju ett ganska långt inlägg för att vara mig faktiskt, trevligt. Men nu ska jag gå och hämta kameran, vi hörs väl snart igen. Puss!
/s

är det sommar nu ?

Det har verkligen varit riktigt sommarväder idag och jag älskar det. Väderprognosserna säger att det det ska hålla i sig i åtminstonde några dagar framöver och vad ska man säga?! Yaay..!


/s

hej, jag lever!

Hej bloggen, nu var det ett tag sedan. Men ni har väl inte saknat mig alltför mycket, Empan skriver som vanligt många inlägg per dag. Igår var jag ju på Kolmården med familjen och det var mysigt. Det var bra väder, fina djur som faktiskt visade sig och inte låg och vilade bakom någon stor sten vilket de alltid brukar göra annars... ;)
Nej men det var en fin dag, punkt slut. Tog lite bilder på djuren med kameran, men eftersom jag inte hade laddat den på ett tag så tog batterierna slut när vi skulle på bilsafari. Attans! Istället blev det några kort med mobilen (inte världens bästa kvalité alltså) och det var rätt så coolt att åka där. En zebra stod ca en meter från bilen! Lite småcoolt sådär.

Idag ska jag till stranden, kanske skulle S också dit. Hoppas verkligen att hon kommer!

/s


run fat boy, run,

Ja okey idag kände jag mig som en fet liten pojke när jag sprang, fast det gick ändå rätt så bra. Jag är bara trött. Hade en festing också. GRR. Det va brutalt äckligt, jag hatar fästingar. I alla fall, nu sitter jag här och väntar på Jill, hon är typ borta. Hon kommer nog snart.

/E

sex and the city,

YES YES, snart är det Sex and the city. Jag har börjat kolla på serien, var inte så insatt i den förut. Men eftersom jag verkligen vill se filmen så tänkte jag att det är lika bra att vara lite insatt. HEHE. För övrigt älskar jag Sex and the city, SKITBRA serie.



/E

justice,

Ja okey Justice verkligen äger, har lyssnat igenom skivan Cross typ miljoner gånger nu. Jag kan verkligen inte trötta på dom. Helt sjukt bra.



/E

dagens favorit,

Red hot chili peppers - 21st century


/E

fisk, fisk, FISK,

Ja okey det konstigaste hände nyss, jag var ute och fiskade! HAHA. Det va konstigt, fick inget napp. Och det var antagligen bra för fisken skulle nog skrämma livet ur mig. Men det var ärligt talat mysigt, tog lite bilder, orkar inte in dom på datorn dåva, men kanske lägger upp dom sen.

/E

verandan,

Härmed hamnade jag på verandan vid poolen. Solen gassar ju så kan passa på att steka lite. Just nu funderar jag på om jag ska äta lunch, jag är inte vidare hungrig om jag säger så. Men men, måste väl äta. Sen hamnar jag nog på verandan igen, lol. Jag har ju inget vettigare för mig.

/E

cheap monday,

Min favorit i år har varit Cheap Monday, snygga kläder!

Fashion Show SS 09






Fashion Show AW 08





/E


hehe,

Det känns lite som att jag håller på att ta över den här bloggen. Kanske är det för att jag spammar och inte har nått liv, eller så är det för att Sanna är en seg bloggare?  Kom igen Sanna, SPAMMA!

/E

ego,



Fick bara lust, haha. Men iaf, jag har ingenting att göra idag typ. Jag har jätte ont i magen, jag vill bara ligga och feta mig i en stor mjuk solstol idag tror jag. Men måste träna först, GRR, jag har inte lust, verkligen inte lust. Men jag det känns som att jag måste, så kommer göra det nu ändå. Det kommer kännas bra efteråt.

/E

hej allesammans,

Det får bli ett snabbt litet inlägg innan jag drar iväg till kolmården. Sitter och fixar lite med musik och så där. Vi ses sen, kram!

/s


imorgon,

Jag har visst ingenting att göra imorgon. Vad tråkigt. Men aja, kan behöva en tråk dag, hoppas det regnar. Då kan jag ju alltid sitta inomhus och kolla på bra filmer.

/E


besvikelsen,

lol, trodde det skulle finnas ett alternativt slut på I am Ledgend, men nej. Där hade jag fel. Eller jag vet inte, det fanns något anemerat skit som jag kollade på (det var för övrigt ganska bra animerat skit). Men i alla fall, den filmen är sevärd, men läskig. Kanske hyr en ny film imorgon, vill se utlämnad eller hitman då tror jag, får se.

Puss hej.
/E

i am Ledgend,

Nu ska jag se i am Ledgend. Den är seriöst bra, såg den i vintras tror jag. Men nu ska jag även se det alternativa slutet på den, det ska bli kul.

Puss hej
/E

morgondagen,

Imorgon ska jag åka till Kolmården med familjen. Det blir säkert... trevligt. Nejmen, det blir ju vad man gör det till, och så hemskt är det ju faktiskt inte ;)

Men jag behöver lite tips på musik, det blir väl ändå två timmar (?) ner dit. Jag tipsade om lite musik i ett inlägg lite längre ned, men det är alltid kul med lite uppdatering i spellistan. Om ni har något bra tips, skriv gärna en liten kommentar!

/s

tennis & bad men ingen sol.

För första gången på ganska länge spelade jag tennis ute på Saltarö idag - härligt! Efter det badade vi och åt glass, men vi såg inte solen någon gång. Det var mulet och fast jag tror vi hade tur med solen även fast solen aldrig kom fram, här hemma regnade det lite hela dagen, fast det har slutat nu. En kul dag i vilket fall som helst!

/s


hemma,

Är hemm nu igen. Ska träna snart, tror inte det kommer gå så bra för jag har inte ätit någon lunch idag. GRR. Men anyway, det ösregnar nu, det är ärligt talat ganska mysigt. Och inne i stan då, jag köpte bara ett par Cheap Monday mjukis byxor och tTove köpte bara en tröja. Jag vill hitta mer kläder! Vi han inte heller kolla igenom hela Urban Outfitters, det var synd för jag hittade saker där. BLÄ. Men iallafall, jag har haft en jätte bra dag än så länge. Får se vad som händer imorgon också.

Puss hej
/E

staden,

Idag ska jag och Tove dra in till stora staden. Det är konstigt väder ute så är jätte svårt att kirra fram bra kläder. Men men. 12:18 ska jag dra härifrån. Undrar vad vi kommer göra i stan då, säkert shoppa och fika.

/E

träning,

På torsdag är min 4:e träningsvecka avklarad. Härmed kan jag säga att jag gått ner 5cm i midjan och 4cm på rumpan. Det känns ju sjukt bra! Jag har planerat att träna 8 veckor, har hört att då ser man stort resultat. När jag började med min träning så trodde jag att jag inte skulle orka med 4 veckor, men det har jag ju gjort lätt nu så kommer fortsätta. Som sagt har man en vana efter 21 dagar. Så nu känns det helt normalt att träna nästan varje dag. Det känns konstigt om jag inte tränar om jag säger så. Det här är den bästa träningen jag varit med om.

/E

paper tigers,

dagens favvo låt! Det är Ceasar's om ni undrar. Videon är mysig också.
Enjoy, Puss hej.





/E

Ben&Jerry's

lol. Ben&Jerry's är fett ute. JAG HATAR DET. Självklart är det ju världens godaste glass. Så jag äter den i alla fall. HAHA. Jag tycker det är dumt att säga att en glass är ute. Anyway, sitter nu här och knarkar den absolut godaste Ben&Jerry's glassen ever: Fossil Fuel.



/E

Silence & Noise,





Silence & Noise har snygga kläder! Är speciellt kär i den här klänningen, för övrigt har dom massor med snygga klänningar.

/E

random egobild,

HAHA ja ni vet hur det är, random egobild såhär mot kvällen:



/E

det kommer bli en bra vecka,

Jag känner på mig att den här veckan kommer bli mysig och bra. Jag gillar att känna att bra saker kommer att komma. Fin känsla. Pratade en stund med Tove nyss också. HAHA hon är verkligen bäst. Jag gillar henne skarpt, underbar personlighet. Så morgondagen ska spenderas med henne. KUL!

/E

söndag,

I vanliga fall brukar jag ogilla söndagar med tanke på att måndagen ligger framför. Men eftersom att det är lov nu så tänker jag inte så mycket på vilken veckodag det är.

Har varit på Heron med Jörunn och Emy nu. Det var helt okey faktiskt. Jag spelade inget dåva, men kollade på dom när dom körde. Det var också några finnar där som körde ITG. HAHA, dom såg asroliga ut.

Jaha, kanske ska kolla Hajen 4 ikväll då?

/E

trötter,

Jag sov inte alls bra i natt, låg vaken mest hela tiden.. Så nu sitter jag framför tv:n och slöar framför tv:n med lillebror, han är lika slö han. Vi kollar på Bröderna Lejonhjärta som visas på TV4 Film, det är nostalgi på hög nivå!




/s

heron,

Snart bär det av till bussen. Kommer träffa Jörunn på bussen sen. Jag har ingen aning om hur man tar sig till Heron så Jörunn är min guide. Vi ska typ spela där. lol. Jag kommer nog kolla på mest, dricka kaffe typ. HAHA.

Puss Hej
/E


imorrn,

Imorgon är det nu bestämt att vi ska dra till Heron. Var jätte längesen jag var där, så det ska bli kul. Drar dit med Jörunn och Emy, var ett tag sen jag träffade Emy. Jag ser fram emot morgondagen.



/E

förbannat,

Det gör sjukt ont i axeln nu, mamma tror att jag fått en inflamation. Om inte det här går över om några dagar nu så måste jag besöka en doktor. FÖRBANNAT. BLÄ.

/E

dagens favorit,




/E

my dear little iPod,

Nej nu blir jag sur. Min iPod har hakat upp sig. Jag som tycker att det är så skönt att ligga och lyssna på musik i sängen innan man somnar.. Nåja, nu måste jag vänta tills batterierna laddas ut, skit också. Det brukar bli så här någon gång varannan månad och jag blir lika sur varje gång. Lilla skitsak.

Well, nu hoppar jag i säng. Vi höres imorgon ;)
/s

favoriter för tillfället

  • Coldplay - Yellow
  • Elton John - Your Song
  • Chris de Burg - Lady In Red
  • Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr
  • Lasse Lindh - Svenska Hjärtan
  • Jason Mraz feat. Colbie Caillat - Lucky

/s


söt film om bloggkoll!



Om ni vill prenumerera på våran blogg på Bloggkoll.com så har jag lagt in en länk under Arkivet, det står kort och gott "Följ Bloggen med Bloggkoll.com".

/s

bara en slump..?


Såg precis att jag och Emelie publicerade våra senaste inlägg exakt samma minut och sekund, nästan lite läskigt ju.

/s

Bridget Jones,

Jag kollade nyss på Bridget Jones's diary. Jag älskar den filmen skarpt. Var ett tag sen man såg den så det var mysigt. Just nu funderar jag på att kolla på Skeleton Key, har sett halva den än så länge. Men ärligt talat vågar jag inte kolla på det själv. Den verkar läskig. Men får se. Kanske börjar kolla på den när den närmar sig slutet.

/E

Djävulen bär Prada

Igår såg jag på filmen "Djävulen Bär Prada" med mamma. Jag tyckte den var väldigt bra faktiskt, ett litet tips för er som är filmsugna! Den kunde kanske vara lite seg ibland men vid vissa tillfällen blev den pinsamt rolig. Ett plus är Adrian Grenier som spelade Nate i filmen, han var riktigt söt.



/s

tråk,

Jag är verkligen uttråkad. Jag ångrar verkligen att jag inte hyrde en film. Det finns ganska bra nya filmer ute nu bland annat Hit Man, I am Ledgend, ja ni vet nog. Kanske blir så att jag får med mig min bror så vi kan gå och hyra en film. Hoppas.

/E

Jag vill ha en ny jacka!




/E


ja tack från Urban Outfitters!


Silence & Noise Exeter Plaid Shirtdress $58.00


BDG Pintuck Henley $38.00


Lux Tulip Hem Cropped Pant $19.99


Lux Full Pleat Tapered Pant $19.99


Zoe Button Back Top $108.00


/E

and I wonder where you are and what you're doing,

Hej bloggen, nu har lillebror och pappa kommit hem igen, mamma och syster var och hämtade upp dom på centralen för någon timme sedan.

Det är så sjukt många jag verkligen saknar. Kompisar, vänner som är bortresta. Förra sommaren var jag borta på mycket läger osv, den här sommaren har jag spenderat mycket mer tid hemma. Och då hinner man sakna.

Att sakna suger.
/s

WESC,

Med tanke på att mina gråa WESC hörlurar skramlar har jag börjat fundera på att köpa ett par nya, kanske någon roligare färg? Snygg design, bäst ljud.





/E

humlan,

Det hade hamnat en humla i poolen så hjälpte den upp, för övrigt hade jag också bajs tråkigt så tog nåra fail bilder på den.




/E

tralla la,

Gick bra att springa idag! Det var skönt, trodde det skulle gå asdåligt med tanke på att jag verkligen verkligen inte kände för det. Nu har jag också varit och handlat mat och sånt skit, ni vet. Åt lunch nyss, ska fika nu typ. 

Puss hej.
/E 

morgon TV,

Såhär på morgonen läser man ju självklart DN kultur. Därför blev det tidigare inlägget. Sen är det ju Scrubs nu på morgonen också, underbart. Jag är glad, fast har fortfarande ont i axeln. Och inatt, runt 2, kom min bror hem från Paris. Har inte pratat med honom än för han sover fortfarande. Jag ska nog sticka ut och springa nu, även fast att det är min vilodag. Får se sen vad den här dagen har att bjuda på då.

/E

Postuma spekulationer,




Frågan är om det är en medveten kampanj från filmbolagets sida, eller bara spridda röster från skådespelare och bloggar. Ropen på att Heath Ledger postumt ska nomineras till en Oscar för sin roll som Jokern i  nya "Batman" filmen har spritt sig den senaste veckan. Bland andra har Michael Caine som spelar Batmans trogna butler Alfred uppmuntrat till en nominering. Nu går dock regissören Terry Gilliam ut och ifrågasätter det hela som ett cyniskt marknadsföringstrick från Warner Brothers sida. Upphovsmannen till Ledgers sista film, "The imaginarium of doctor Parnassus", kallar filmbolaget för "en stor vithaj som äter upp allt som kommer i dess väg i Daily Telegraph.
DN





/E


hejdå,

Nu tar jag en paus från allt fixande med bloggens design och kollar på film, det blir "Djävulen bär Prada" med mami.

puss!
/s

batman,


ny design!

Nu har jag suttit och fixat & trixat med kodmallar, stilmallar, html-koder och allt vad det heter. Och resultatet? Ja det ser ni väl. Headern har Emelie fixat, det är för övrigt också hon som har tagit bilden.

Så, vad tycker ni?
/s

gnarls barkley,

Gnarls Barkley - Go Go Gadget Gospel



/E

bloggen,

Jadu, nu sitter vi är och kirrar på designen och headern.. igen. Blev ganska nöjd med headern, får se vad sanna kirrar på designen.

/E

hej bloggen.

Hej bloggen. Förlåt för att jag kan vara så otroligt seg på att uppdatera men tur att Emelie spammar bloggen idag, så det finns något att läsa iallafall. ;)

Min dag har hittills varit väldigt slapp. Det har inte varit något speciellt fint väder, så jag har hjälpt mamma uppe i friggan som vi för närvarande håller på att bygga (det är mest papi som gör det, men jag har faktiskt hjälpt till några gånger) och bakat med lillasyster. Det blir ganska mycket bakande till och från nu, vi testar lite olika glutenfria recept. Idag bakade vi några chokladkakor som var sjukt goda. Jag kan lova att jag kommer baka dom flera gånger!

Ikväll tänkte jag och mamma ta och kolla på "Djävulen bär Prada", som vi har inspelat på DVD-hårddisken. Popcorn till det! Och imorgon kommer brorsan och pappa hem från Gothia, dom har varit borta i en vecka ungefär.
/s

matt bernson tack!




jag har aldrig gillat sandaler förut, men gladiator skor är ju snyggt! Även fast typ alla har det nu, lite tråkigt att ha samma som alla andra, men just dom här Matt Bernson skorna är ju för underbara!


/E

zoovillage, revolveclothing

Mitt absoluta favorit ställe att kolla kläder på internet är Zoovillage, dom har många bra märken som jag bara älskar! Dock har dom inte så stort urval av allt. Men dom har helt klart snygga kläder där.

Revolve Clothing har också snygga kläder. Dom har ett bra urval av acne kläder där!

zoovillage.com
revolveclothing.com

/E

elvine,

För övrigt har Elvine mycket snygga kläder, är helt klar kär i den här skjortan:






/E

snygga jackor inför höstmörkret.


Samsoe&Samsoe, Eva hood silver grey jacket 950kr


Elvine, Hanna black jacket 950kr



Elvine, Olga black new leather jacket 1710kr


Elvine, Gaby concrete jacket 1140kr





/E

bio tack?

Jag är pepp på att gå på bio nu. Ärligt talat. Jag vill se typ Sex and the City eller nått i den stilen som man kan mysa till. Får kolla om någon mysig person är pepp att gå på bio med mig...

/E

coldplay,



Jag älskar Coldplays nya skiva. Jag är ganska ledsen att det inte blev av att gå på deras konsert, den var jag jätte pepp att gå på men det fanns bara dåliga platser kvar.. Och då är det inte värst det. Och för övrigt är Violet Hill en av mina favorit låtar från nya skivan, tycker även att videon är mycket bra. Den är charmig.

/E

sommar, regn.

Det är nästan inte ett moln på himlen. Ändå så regnar det. Skönt sommarregn, det gillar jag. Jag älskar när det är skinande sol och det regnar samtidigt. Det är mysigt.

/E


vi älskar sommarn.

Fin dag. Lämnade nyss Tove vid busshållplatsen, vi har haft det mysigt hela dagen.  Vi åt lunch, badade, bakade och solade. Vi satt mest på framsidan och sola, snacka och fotade. Jag har haft en asbra dag! Tack Tove.

















Jag, blomma med humla, Tove.



/E


constantine <3

Jag rådissade Reaper för Constantine. Älskar den filmen HAHA så det så. Men sen är det ju repris på Reaper på Söndag(?) Skit samma, just nu har jag sjukt ont i min ena  axel, eller inte i axeln utan det gör ont ovanför nyckelbenet. FAN OCKSÅ. Började göra ont igår redan. aja får se hur det känns imorrn. Åh jusste ska typ va med Tove imorrn också.

Puss hej
/E

life will smile for you

Emelie har ju redan berättat om Nacka Forum och allt, så jag behöver nog inte ta allt en gång till. Det kan bli lite rörigt då.
När jag väl kom hem bytte jag om direkt för att ta en joggingrunda. Det gick bra, väldigt bra, så jag är nöjd. Sedan köpte mamma hem thaimat (min favorit) och ikväll är det Hell's Kitchen på Tv. Slappkväll blir det, med andra ord!
/s

noerd.

YES! Kan nörda mig framför TV:n idag igen! Reaper+Constantine. YES YES. Har även kvar en halv Ben&Jerry's, här blir det svull kl 21 !

/E

cupcakes please,

Jag kollade igenom några gamla bilder jag hade på datan. Hittade våra fail cupcakes jag, sanna, tove och sigge gjorde. HAHA. Det var bäst! Jag saknar det. Så just nu fick jag lust att baka cupcakes. Får kolla om jag kan kirra ihop en bakdag nån vacker dag.






/E

acne jeans,








Snyggt! Jag vill shoppa Sanna!

/E

nacka forum.

Av någon anledning skippade vi staden för att fluffa runt i nacka forum. Det var typ konstigt, och ärligt talat föredrar jag stora staden bättre än nacka forum. Men eftersom att dethar regnat nästan hela dagen så var det nog lika bra att vi valde nacka forum framför staden.

Jag och Sanna har haft det mysigt idag, vi garvar mycket, åt allt. Jag är lite besviken att jag inte hittade mer än ett par solglasögon, Sanna blev också besviken på sig själv som inte hittade så mycket. Suck. Vi får nog ta och fluffa in till stora staden nästa gång.

/E

dagens inköp,


Indiska 39kr.


/E

think positive

Hej! Idag ska jag i till stora staden med Emelie, kollade nyss på klockan och jag ska gå hemifrån om 20 minuter! Och här sitter jag i pyjamas och allt.. Nej nu får jag ta och skynda mig.
Puss & kram ses på stan!
/s

kom igen solsken!

Ska till staden med Sanna snart, eller om en timme. Så innan dess måste jag hitta kläder och så måste jag sminka mig. Vi ska typ fluffa runt på stan och sen fika. Jag har funderat på vilket fikaställe som är bäst. Hmm. Det finns iofs många fika ställen i stan. Kanske någon med uteservering?

/E


tv tack!

Ingen film kväll idag. Märkte att det va ganska bra på TV. Än så länge har jag kollat Eli Stone (HAHA bäst <3), Project Runway och nu är det Sex and the City (vill se filmen).

Sen blir det nog natti natti för min del för är slut. Puss hej.
/E


thank god it's FRIDAY.

Idag drog jag, mor och far in till stan för att äta middag typ. Fast vi gick runt innan och shoppade lite. Inget märkvärdigt. Sen iaf åt vi på Thank god it's FRIDAY. GOD MAT! Gillar deras feta mat skarpt. Nu blir det nog film och svull.

Puss hej
/E

timing is everything



/s

bild från skärgården,



/s

I am legend


Ikväll ska jag först föra över bilder från kameran till datorn, sedan ska jag och mamma se på "I am Legend" och sedan ska jag nog se Project Runway. Ciao!
/s

bio + shopping

Jag är fortfarande lika trött idag som jag var igår. Sov verkligen inte bra inatt, tänkte kanske gå och lägga mig tidigt ikväll. Fast det är ju Project Runway ikväll.. Äh, vi får se hur det blir. Jag kanske somnar framför tv:n, haha, det skulle inte förvåna mig.

Idag var jag på bio med mamma & lillasyster. Vi såg en film som hette "Alvin & Gänget", som var helt okej för att vara en barnfilm. Sen gick vi och shoppade lite och jag hittade äntligen ett par jeans. Ett par Diesel som var på 50 % rea på JC's barnavdelning! Men de är helt okej i både storleken och modellen, det syns inte alls att de var från barnavdelningen. Alltid kul att göra sådana "fynd" :P

/s


hemma igen,

Nu är jag hemma igen! Men jag är väldigt trött så ni får bättre uppdatering imorgon, kanske lite bilder, när jag har sovit ut. Imorgon ska jag förresten till stan med mamma & lillasyster. Vi ska se på bio, "Alvin & gänget" (haha..) och sen ska vi shoppa lite granna. Vi får se om det blir något inlägg innan vi åker in, troligtvis inte, eftersom vi ändå ska sticka hemifrån ganska tidigt..

/s


andrew zuckerman,

andrew zuckerman

Creature


Ni förstår inte min kärlek till Zuckermans verk innan ni ser det. Tips är att spana in fotot "water". Det är lätt att hitta på hemsidan så klicka runt lite så hittar ni det.

Länken till Crature så ska man kolla igenom alla bilderna! Alla bilderna är sinnessjukt snygga. Min personliga favorit i Creature är Recticulated Giraffe och Baby Leapard handler.

/E


andrew zuckerman




jag är galet kär i Andrew Zuckermans bilder. Hans fotobok Creature är en bok som alla bör spana in. Bilderna i den boken är sjukt perfekta, snygga, ja ni vet så man tappar hakan typ.

/E

händelser.

Vad ska jag göra ikväll? Jag är uttråkad och känner för typ, nån film. Kanske popcorn. Suck. Jag måste hitta nån att vara med imorgon. Jag behöver sällskap.




/E

nostalgi tack!

Jag älskar när jag blir såhär nostalgisk. Barnprogram, konserter, minnen. Det jag verkligen verkligen älskar att bli nostalgisk över är Depeche Mode konserten som jag var på 2006. Jag brukar lyssna igenom den konserten när jag är nere. Jag kommer ihåg den konserten asbra! "You got the good seats up there".

/E

säsong 3, projekt runway.




Snygga kläder! Den säsongen då Uli Hezner var med var den bästa säsongen av projekt runway. Dom som kom till finalen kunde sy sjukt snygga kläder. Älskar även designern som vann (Jeffrey Sebelia).







/E

klöver fyra.




Jag har alltd gillat att fota fyrklöver, dom symboliserar bra saker och det är ett fint motiv.
Jag har också väldigt lätt för mig att hitta fyrklöver.
Does that make me lucky?


/E

Jag vill ut, tror jag.

Jag känner mig lite nedstämd, kanske är det för min fot? Jag har fortfarande ont, och det stör mig. Istället för att jogga i morse så tog jag en promenad. Valde en annan runda idag för vågar nog inte gå eller springa där jag gjorde illa mig. Det var iofs ganska dumt av mig att springa där det finns rötter och stenar för jag vet ju att jag har ganska dåliga fotledar nu med tanke på hur många gånger jag gjort illa dom.

Jag vill ut, tror jag. Jag vill ut och ha kul men ändå så ärligt talat orkar jag inte, jag är nog både psykiskt och fysiskt trött. Jag är verkligen inte ledsen, men trött. Nedstämd. 

Får hoppas att det blir bättre snart iaf. Tror det. För ska typ åka iväg snart, kanske.

/E

run fat boy run,

Kollade film nyss. Blev run fat boy run. Fin, mysig film! Det var en komedi, ja, den hade sina stunder. Jag gillar den här filmen skarp!



Filmen handlade om Dennis (Simon Pegg) som lämnar sin gravida fästmö vid altaret. 5 år senare kommer han underfund med att han fortfarnade älskar henne och är reda att göra allt för att få henne tillbaka. För att hennes nya pojkvän ställer upp i maraton så bestämmer sig Simon att göra samma sak för att visa att han förändrats.

Den här filmen är sevärd. Den är mysig och rolig med lite romantik. Han som ligger bakom den här filmen är David Schwimmer från Vänner. Det är även bra skådisar i filmen, bland annat Simon Pegg (Hot Fuzz), Thandie Newton (Crash) och Hank Azaria (Dodgeball)

/E 

hydro jet.




Fortfarande ont i foten. BLÖ. Så jag kan inte träna ikväll, men jag kommer nog ändå dra till gymmet för att lägga mig på hyrdo jeten, FETT MYS.


/E

GRRR.

Men lyckat att man stukar foten på morgon joggen! Jaha så nu blir det inge jogg på ett tag. Min fot är nu svullen och jag kan knappt gå. LYCKAT. GRRRR.

/E

tack och hej.


Nu blir det inga fler inlägg från mig på några dagar, befinner mig på mormor&morfars sommarställe i skärgården. Åker tidigt imorgon och kommer hem ganska sent tisdag kväll.

Ha det bäst! /s

ge mig en anledning, bara en, så blir jag din

Det blev inte någon ny mobil, inte idag iaf. Den mobilen jag vill ha, Sony Ericsson w760i, fanns bara i kombinationen svart&gul vilket jag inte tyckte var så jättesnyggt.. Jag vill ha den röda eller gråa! Egentligen är det ingen större brådska med mobil, den jag lånar av mamma funkar ju. Men samtidigt vill jag ju ha en egen.
Istället köpte jag 3 par skor på Skopunkten, ett par vita tygskor och ett par till tygskor fast i annan modell som var svarta. Och eftersom de alltid har "tag 3 betala för 2" på Skopunkten så hittade jag några fina loafers som fick följa med hem. Om man nu kan kalla dom för loafers, men ärligt talat vet jag inte vad jag ska kalla dom. Hur som helst; sommarskor.

På vägen hem köpte vi Thai i Mölnvik och någon timme efter middagen stack jag ut och sprang 5 km. Det går bättre och bättre, jag är verkligen peppad på att klara hela sommarlovet ut, varannan dag.

Nu ska jag kolla på film med mamma, Djävulen bär Prada. Update: Det blir ingen film, det hinns inte med. Måste packa!

Pusshejleverpastej!

/s


vecka 29,

Hoppas den här kommande veckan blir händelsefull, än så länge vet jag att jag ska va med Tove, Jörunn och kanske Love. Får se om det blir någon mer. Säkerligen blir det nog Sanna beroende på när hon kommer hem. Hoppas hoppas mer kul folk vill göra nått.

/E

hemma,

Är hemma nu. Drog hem till Jörunn förut, lol vi spelade monopol. Men iaf, hennes hund, Kira, blev jätte glad när jag kom hem till henne, hon kände igen mig! Men, när Kira blir överlycklig och exalterad så kissar hon på sig, så hon kissade på mina fötter. LOL. Sen efter att ha lullat runt hos Jörunn så drog vi ner till Dellan för att jag skulle äta luch. DELLAN HAR ASGOD LUNCH.

Har ätit middag nyss, jag längat efter saker, jag är glad. Undrar vad som häner imorrn.

/E

trettonde juli,

Hej. Det lär inte bli så mycket bloggning från mig på ett tag. Hittills idag har jag passat min femåriga lillasyster medan mamma skjutasade pappa och lilllebror till Centralen, idag åker de ju till Gothia Cup i Göteborg. Nu sitter jag och kollar lite grejer på internet, mobiler, mobilabonnemang osv. Kanske bär det av till Sickla, och köpa en ny mobil till mig. Vi får se hur det blir. Sen så måste jag packa också, måndag - tisdag kväll (ev. till onsdag) ska jag vara ute i skärgården på mormor och morfars sommarställe. Där ute har dom ingen dator, skogsmulle tv men mobilen är ju med såklart. Sen så får vi se om det blir mammas jobbtelefon eller en sprillans ny.. Hursomhelst, ha det bra medan jag är borta. Tänkte ta med mig kameran och försöka fota så mycket jag kan, Stockholms Skärgård är finast!

/s


februari,

Jag har nog aldrig, i hela mitt liv längtat till februari. Helt sjukt. Men ni förstår säkert varför när jag berättar. Vi ska vara borta 12-14 dagar i Miami och på kryssning i karibien. Helt sjukt kul ska det bli! Så jag längtar till ruskiga februari.

Det finns så mycket att längta till nu. Jag gillar att längta efter saker, det gör mig glad.

/E

batman!



JAG VILL SE BATMAN NU!

och jag hoppas sjukt innerligt att two face verkligen verkligen är med, jag är iaf nästan 100% säker på att han är med. Jag hoppas det iaf. Eller jag är typ helt säker, med tanke på att karaktären Harvey Dent är med. Men hoppas.

/E

terminator,

Jag kollade nyss lite på Terminator: The Sarah Connor Chronicles. FETT BALL SERIE! Helt sjukt att jag inte kollat på det tidigare, men nu har det iaf blivit ett måste. Bra skådisar, många händelser, bra miljöer, snygga robotar! Jag är ärligt talat inte så förtjust i Terminator filmerna. Jag trodde att serien och filmerna var i samma stil. Men ärligt talat tycker jag att serien har mer klass.




/E

idag.

Då börjar den här dagen närma sig mot sitt slut. Fin, rolig dag. Först sprang vi runt på stan och letade kläder. Jag hittade typ inget, sadness. Men hittade ett klock halsband på Urban Outfitters, Urban Outfitters är nästan min favorit affär, ärligt talat dom har ju sjukt snygga saker där, dyra men snygga. Sen gick jag i alla fall in på Bjrön Borg butiken som ligger vid Hötorget. Där hittade jag matchande BH och trosor och så hittade jag en Bikini (äntligen!). Jag har letat jätte länge efter en bikini, så jag är glad att jag hitta en idag. Min dröm bikini är dock en Michael Korse bikini som kostar 1500 (tror jag). Efter shoppingen så skulle vi ha ätit på Zahara, min favorit restaurang, det är en libanesisk restaurang som jag rekomenderar stark. Men Zahara hade stängt! Jag blev ärligt talat lite ledsen för jag hade sett fram emot det. Istället så åt vi på Prinsen. HERREGUD vad god mat dom har där.
Men ska ut på verandan nu, kvällssolen är fin. Det blir säkert ett nattligt dopp i poolen också.

Puss hej
/E

ny mobil behövs

På bilden: Sony Ericsson W760i


Jag behöver en ny mobil. Jag behöver en verkligen, då "min" mobil har gått sönder och jag för tillfället använder mammas jobbtelefon. Egentligen är det en helt okej modell, bra kamera o så, men den är lite seg, vissa knappar fungerar inte speciellt bra. Men sen så är det ju inte min, utan jag lånar bara mammas. Och jag måste vara försiktig med den så den inte går sönder, eftersom den egentligen inte är mammas utan mammas jobbs.. Nu blev det kanske lite konstigt men jag hoppas ni förstår. Jag funderar på att köpa en sån här mobil, någon som har en sådan? Eller kan någon ge tips på en annan bra, prisvärd mobil?

/s


baka baka liten kaka.

Nu har jag & lillasyster bakat vanligt bröd och såklart - chokladbollar. Allt glutenfritt förstås, då min lillasyster är glutenintolerant.

Annars har jag inte gjort något vidare vettigt idag, eller jo, min farbror + mina kusiner var här för en liten stund sen. De ska iväg o åka bil i Danmark, det brukade vi också göra varje sommar när jag var liten.

Imorgon sticker Pappa & lillebror till göteborg för att spela gothia, själv ska jag med mamma & lillasyster åka ut till mormor & morfars sommarställe på måndag. Jag kommer hem på onsdag och det lär inte bli någon bloggning från mej under den tiden, men jag tänkte ta med mig kameran och fota så mycket jag kan så får ni se bilderna när jag kommer hem. Stockholms skärgård är bäst.

/s

strawberry swing,

Fin morgon med sol och Strawberry Swing. Det kommer nog bli ganska kul idag. Ska shoppa idag igen, hehe. Och så självklart ska jag äta libanesiskt på min favorit restaurang. Det blir så att jag antagligen åker in till stan på eftermiddagen, kanske efter 2. Så nu har jag lite tid att ta kol på. Helgen är egentligen min vila från träning, men, jag känner mig ganska pigg, så kanske blir så att jag simmar lite. Aja, vi får se.

/E

<3



härmed avslutar jag dagen, kvällen, med min konstiga konst, ENJOY.

/E

Hot Fuzz,

Avsluta den här långa sega dagen med Hot Fuzz var ju bara underbart! HAHA den filmen är asbra, sevärd, glad att jag har den hemma. Det stog faktiskt mellan den, final call, Harry Potter och Brothers Grimm. Jag trodde att jag skulle somna under filmen med tanke på att jag är så sjukt trött, men det gjorde jag inte. lol. Jag åt glass, Ben&Jerrys, nej men seriöst ärligt talat det går inte att somna till Hot Fuzz den är ju för bra.

/E

I'm yours

Sitter och myser, lyssnar på musik från Jason Mraz nya skiva "We sing. We dance. We steal things." Allra, allra bäst är klassikern I'm yours. En riktig sommarlåt och jag har så många minnen med den.


Jason på bilden

Men nu är det dags att hoppa i säng. Är väldigt trött, och det är ju faktiskt en dag imorgon också och jag vill inte gärna sova bort den. Godnatt!
/s

tiden går fort nu


Det är bara en månad & en vecka kvar till skolan börjar. Förra sommaren var jag jättenervös inför åttan, med betyg och allt. Men inför nian är jag faktiskt ganska lugn. Om jag gör mitt bästa löser sig allt säkert. Det fixar sig, liksom.
/s

run run run!

Nu har jag ätit tacos, godis, jordgubbar med glass.. Proppmätt är jag, haha. Lär inte vara hungrig på ett tag..

Det gick inte speciellt bra att serva. Eller jo, ganska bra. Helt okej. Men det gick bra att springa, bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Sjukt bra om man jämför med i förrgår; men sen så var det ju faktiskt också mycket bättre väder att springa i idag än vad det var då. Liksom, att springa mitt på dagen i solen kanske inte var så smart..? När jag sprang idag duggade det lite lätt och det var mulet och lagom svalt. Nu är jag väldigt peppad, jag ska klara det här! Varannan dag fram till skolstarten. Nu jävlar.
/s

garderoben,

Min garderob är ett levande kaos. Seriöst jag hatar min garderob, det går ju inte att organisera sig i den! GRR, jag vill ha mer hängare. Allt skulle va så mycket lättare med mer hängare. Gud ge oss hängare.

Jaja, till saken då. Idag, eftersom att jag hade tråkigt, började jag organisera i min garderob, för allt låg ju i en klump. Jag hatar att fixa i min garderob, den är dum. Jag vill ha en ny garderob. Men iallafall, jag har typ för mycket kläder. Funderar på att sälja lite faktiskt. Vill ha nya kläder, mina kläder är så... gamla.

/E


väder, humlor, fåglar, regn, ja ni vet.




Jag har inget vettigt att skriva så lägger upp den här bilden jag tog för typ 2 veckor sen. Jag tog den när jag skulle träffa Jörunn och hennes valp. SÖTT. Men varför regnar det!? Jag saknar ju värmen.

/E

herregud vad jag tjatar om batman,

Här kommer Batman snack igen! *publiken jublar*
Iallafall! Härmed har jag bokat biljetter till mig, Tove och Sanna. Vi ska se den den 25 Juli. JAG LÄNGTAR!

/E

dagens planer;

  • Åka iväg till tennisbanorna och serva lite, då alla tenniskompisar antingen är bortresta eller inte sugna på att spela. Men eftersom det här blir sista träningstillfället jag har på ca. en vecka, så vill jag verkligen spela..!En sak som inte är så bra är att det regnar lite grann här hemma och man vet ju inte hur det är där borta. Men den som lever får se.. :)
  • Springa 5 km
  • Laga middag (tacos) med lillebror.

Sen får vi se vad som händer ikväll, men antagligen stannar jag hemma och tar det lugnt.. Myskväll med familjen :)

/s


"Döp ditt barn till Chewbacca"

Coldplay-sångaren Chris Martin, 31, står upp i rätten för att döpa sitt barn till det man vill. "Det är inget konstigt med att döpa sitt barn till Chewbacca, om det är vad du vill att ditt barn ska heta. Det är inte konstigt att kalla någon Sarah, det är bara det att folk inte är så vana vid det" sa han till Blender Magazine. De namn han själv och hustrun Gwyneth Paltrow, 35, valt till sina barn är Apple och Moses.
Artikel från dagens Aftonbladet.

Haha seriöst fett ballt att döpa sitt barn till Chewbacca, men seriöst så har han rätt i vad han säger. Tycker jag, men jag är ju lite halvgalen så jag uppskattar ju lite halvgalna namn. Det är kul att ha unika namn, om man skulle få döpa sina barn till vad man vill så kommer det fler namn, då blir namnen mer ovanliga. Kul med nya namn!

/E

batman!

Nya Batman filmen (the Dark Knigth) som har premiär den 25 Juli (18 Juli i övriga världen typ) har biljett släpp idag! Jag ska köpa biljetter så snart jag bara kan! Det blir antagligen så att jag går och ser den med Tove. JAG ÄR JU PEPP!

/E


nej tack!

Herregud. Jag trodde iallafall att man skulle bli pigg(are) efter det här dumma spinning passet Det blev ju raka motsatsen! Nu är jag sjukt trött. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Härmed bestämmer jag mig för att aldrig mer gå upp klockan 6 för att träna. ALDRIG MER!

/E

nej!

Jag tänker verkligen inte gå upp klockan 16:15 någon mer dag på hela sommarlovet. DET HÄR ÄR EN PEST. I natt har jag sovit 4 timmar. Sanna jag är körd. Hela min kropp värker, till och med mina tänder värker. FYFAN. Jag längtar tills jag får det här överstökat!

/E

ångest,

Gah kollade nyss på Reaper (BRA SERIE), så nu sitter jag och har lite ångest över imorrn. Jag ska gå upp 06:15 för att träna 45 min spinning. Ja okey att gå upp 10 och sticka ut och springa då, men 6? Usch ja, men jag ska klara det! Hoppas jag, kommer va Zombie, men jag klarar det nog. Och imorrn blire kul med Sanna!

Puss Hej
/E

sommartv

På sommaren brukar ju de flesta serier ta uppehåll, men det är faktiskt två riktigt bra serier som går nu under sommaren. Den första, Project Runway visas på TV3 på onsdagar klockan 22, och Hell's Kitchen visas samma tid & samma kanal fast på torsdagar. Jag tycker det är bra tid o så, skönt att varva ner med innan man går och lägger sig :)

  
/s

fin dag!

Självklart är det strålande sol för att jag fyller år! Underbar dag idag! Eftersom att jag inte önskade mig något speciellt så tog mamma och pappa mig på shopping tur i stan. Dom sa att jag fick köpa vad jag ville. Shopping turen började på Åhlens City. På översta våningen hade dom bikinis, det va nytt. Dom hade sjukt snygga Michael Korse bikinis och baddräkter där, jag blev kär i en bikini för typ 1500 så köpte den aldrig. BUHU. På åhlens hade dom också rea på ganska många varor, halva priset på acne kläder! Jag älskar Acne, snygga kläder! Köpte skjortan där, jag har alltid velat ha en skjorta så blev super glad när jag hitta den.

Sen efter det fortsatte vi in på Souk och Weekday, ja alla dom affärerna som ligger där i princip. Köpte lite smågrejer som jeans och lite basgrejer på Indiska. Sen fortsatte vi mot Gamla Stan där vi sedan åt på en Italiens restaurang. GOD MAT! Kommer dock inte ihåg vad restaurangen hette.

Nu är jag hemma och beundrar dagens inköp, har också fått söta sms under dagen.. Ja, seriöst, den här dagen kan inte bli bättre.

/E

dagens inköp!



grå/grön skjorta från acne, köpte den för halva priset!



svart baslinne, svarta leggins och liknande palestinahalsduk från indiska.



blåa jeans från Cheap Monday



/E

GRATTIS

Idag fyller världens bästa bloggpartner Emelie 17 år! GRATTIS!! <3

Bilden är ca. 1 år gammal

torsdag

Förlåt för att jag är så otroligt seg på att blogga, klockan är tjugo över sex och det här är mitt första inlägg för dagen! Idag har jag legat på stranden med mamma & lillasyster, och tagit en promenad till konsum och köpt några tidningar. Annars har det faktiskt inte hänt så mycket.

/s


träning,

Det man bör tänka på när man tränar för att gå ner är att man inte ska va besatt med hur mycket man väger. Det tar lång tid att gå ner i vikt. För att känna att man verkligen går ner så är det bra att mäta  sig, för vad jag har märkt så går man ner några centimeter varje vecka om man tränar regelbundet. Jag var sjukt besatt av min vikt förut, jag ville gå ner, så jag tränade sjukt mycket utan att se resultat på min vikt. Sen när jag fick en Life Coach så sa den att jag skulle mäta mina mått, sen dess har jag gjort det varje vecka. Jag blir sjukt glad varje gång jag kollar mina mått, jag går i alla fall minst ner 1 cm varje vecka!

/E

haha!

Glädjerus! Min första present idag blev Batman:Gotham Knight. JAG HOPPAR AV GLÄDJE. Fast synd att det tar ett tag innan den kommer hem till brevlådan! Jag längtar. Snart ska jag sticka ut och springa, sen blir det Dellan och shoppa på stan! Ska nog även begära en tårta.

HAHA PUSS HEJ
/E

ja, ni vet.

Jag fyller ju år nu så! HAHA grattis till mig!




satt och ritade lite på PS, så när jag blev klar med den så var klockan 00:00, så det här blev min födelsefags bild för i år. HAHA. Jag börjar bli bättre på att rita i PS i alla fall, och det är ju typ sjukt kul!

Puss Hej
/E


batman batman batman,

hej jag är nörd.





/E

steve-o

Jag som var Jackass beroende en gång i tiden råkade snubbla på Steve-o:s blogg. Fett sad asså, han skriver om sina drogproblem, iaf i det inlägget jag läste nu. HOPPAS ALTT GÅR BRA FÖR HONOM FÖR HAN ÄR BÄST!

Hello Everyone,

After seeing "Dr. Drew's Celebrity Addiction Special" on VH1 News, I figured it was time to put something out there for you all. I expected my part on that show to be much harder to watch than it wound up being. It made me want to explain a little bit of what I've been going through since I got clean, to help some of you understand how much damage drugs and alcohol have really done to me. I've now been clean for 115 days, and I'm, again, in a mental institution. I did so much cocaine, ketamine, pcp, nitrous oxide, and all sorts of other drugs, that, quite simply, my brain is fucked up. As you can probably tell by the way I'm writing this, my cognitive skills are alright, but, I frequently suffer from horrible mood swings and severe depression. Those of you who have followed my warped mind's trail on the Internet for a significant amount of time have, I'm sure, been very aware of those attributes, but, I just want you all to know that four fucking months (almost) of not touching a damn thing that a psychiatrist didn't perscribe to me hasn't changed that shit. The medication that is prescribed to me doesn't do the trick every day, let's just put it that way. I'm back in the looney bin trying to get that shit right. The bottom line is that doing drugs fucked my ass up and I'm going to be paying for it for a long time, probably for the rest of my life. Everyone's going to make their own decisions in life, but nobody needs to make the same mistakes I made. I love you all,

Steve-O


bu-hu
/E

project runway


Just nu sitter jag bara och försöker fördriva tiden på något vettigt sätt till klockan 22.00. Då börjar nämligen Project Runway på 3:an! Jag missade förra avsnittet tyvärr, men det är bara tredje avsnittet av den här säsongen idag så det borde inte vara några problem att hänga med ändå :)
/s

the dark knight,

fyfan vad pepp jag är att se den filmen nu! Den verkar ju sjukt bra, jag har sett dom 5 första minutrarna av filmen och jag kan ärligt talat säga att dom 5 minutrarna är asbra! Men snart så får jag äntligen se den. För några dagar sen fick jag reda på att jag längtat efter den här batman filmen sen den 26 Juli 2007. Jag är nörd när det gäller batman. Och fyfan vad glad jag blev när jag fick reda på att Two-Face ska vara med i nya batman! Tack Gode Gud för  Cristopher Nolan! Ärligt talat så älskar jag verkligen alla Nolans filmer. Jag är fett pepp att köpa den nya tecknade batman filmen som hade DVD premiär igår!

http://movies.yahoo.com/movie/1809997857/trailer (trailern till den tecknade Batman)





/E

glädjerus,

OJ OJ OJ, vi har haft vår blogg i 2 dagar, idag har vi haft 10 besökare! Det är typ fett mycket för att vara oss. Vi är båda glada. Det ända som vi ogillar är våran design, usch ja, den ÄR tråkig. Men den ska fixas. Jag ska börja kirra med en ny Header och Sanna kirrar på Designen, vi är ganska fail på det men vi kommer göra vårt bästa!

HAHA!

puss hej
/E

ingen busstrejk på värmdö?

Det kanske inte blir någon busstrejk på Värmdö den här gången, utan bara i City och typ söder om Stockholm. Fråga mig inte mer, det är i princip allt jag vet, men visst skulle det vara bra? Hoppas, hoppas att jag inte har hört fel!

/s

dagens muffins,




/E

dancing in the rain,

När jag skulle baka idag fick jag ett konstigt samtal av Sanna där hon hysteriskt sa att Håkan Hellström var på Saltarö, lol. Jag har ärligt talat typ ALDRIG hört hans musik. Men Sanna gillar att va hysterisk! haha Sanna du är söt.

Iallafall så bakade jag idag, jag hade enbart 2dl socker hemma så det va svårt att hitta ett recept med enbart 2dl socker. Men jag är ju bäst så hittade det sen, så jag bakade Chokladmuffins. Dom blev asgoda. Så sitter och knarkar det nu!

Efter som att den 9 Juli är mitt emellan min och Toves fördelsedag så brukar vi hitta på nått. Förra året köpte vi saker på brisak till varandra, jag fick en katt med kläder och en uppblåsbar haj. Hajen ligger idag uppblåst i mitt rum. I år hade vi planerat att ha picknink, fast det blev mer som en fika med muffins, bullar, sockerkaka och självklart en loka. Det blev ju helt klart mysigt där vi satt på stranden och frossa och snacka gamla minnen. Synd att det regnade sen, och att det va sjukt kallt i vattnet. Men vi hade kul ändå, så till sist tröttnade vi på allt socker så vi började mata ankorna. Det kom typ 10 ankor eller nått. Dom va söta, ena ankan kunde hoppa så den fick mest bullar och muffins.

Längtar tills imorrn <3

puss hej
/E


dance like nobody's watching

Innan jag åkte till stranden (där jag träffade Håkan (; ) var jag ute på en joggingtur. Det gick verkligen sjukt dåligt. Jag hade inte väntat tillräckligt länge efter frukosten antar jag, för jag fick världens håll mitt under själva rundan. Det var inte speciellt kul kan jag lova. Fast jag tänker inte ge upp, aldrig! Nu jävlar. Jag ska ha världens bästa kondis till hösten. Eller nåt.

/s


dagens kändisspaning;



Håkan Hellström, ute på Saltarö av alla ställen.
/s

minnen


busstrejk.

Det absolut sämsta som skulle kunna hända på sommarlovet - busstrejk. Vem kom på det? Tänkte dom kanske på oss som bor ute på Värmdö t.ex, där det inte finns tunnelbana eller liknande? Utan bussen blir man sjukt fast, man blir beroende av att föräldrarna måste kunna skjutsa en dit man vill och det är inte alltid de kan eller ens är hemma. Och nu har dom bestämt att busstrejken ska starta igen på natten till torsdag.. Nej tack.

/s


the last shadow puppets,




The Age Of The Understatement
Black Plant
Calm Like You
The Chamber
I Don't Like You Anymore
In My Room
The Meeting Place
My Mistakes Were Made For You
Only The Truth
Separate & Ever Deadly
Standing Next To Me
Time Has Come Again


Ärligt talat blev jag besviken när jag hörde att Alex Turner skaffat sig ett till band. Det värsta som skulle kunna hända är ju att han lämnar Arctic Monkeys, sad moment. Men har kollat upp det där lite så jag har fått reda på att The Last Shadow Puppets är som ett sidoproject. Det känns bra. Men efter att ha lyssnat igenom the Age Of The Understatement nåra gånger så blir man glad, den är verkligen inte dålig! Den går ungefär i samma stil som Arctic Monkeys, fast inte lika snabbt. Bra musik! Min favorit på skivan är nog the Chamber och första låten the Age Of The Understatement. Men alla låtar i sig är bra, den första låten låter mest som Arctic Monkeys, därför håller jag den som favorit. Men i alla fall skaffa skivan, den är värd det.

min dag

Idag har jag, likt empan, haft en tråkdag. Men ärligt talat, det har varit sjukt skönt! Jag har chattat med lite kompisar som jag inte snackat med på länge, jag har kollat på tv... Chillat järnet alltså! Men imorgon tänkte jag röra lite på mig, om det inte regnar ska jag ut och springa. Har inte sprungit på en månad nu, dåligt.. Om man får in det som en vana är det inte så jobbigt, det vet jag för jag var jätteduktig på att springa förra sommaren, men den här sommaren har jag hittills bara sprungit två gånger... Men det ska det bli ändring på, nu när jag är hemma hela sommaren ska jag ut och springa varannan dag likt förra sommaren! Det är tanken, sen får vi se hur det blir med det hela... Förhoppningsvis kommer jag springa någorlunda regelbundet iaf. :)


/s

tråk.

Det här blev en sjukt seg tråkdag. Jag har typ inte gjort någonting på hela dagen, har bara köpt glass! Fast ja det är ju helt okey att ha en segdag nåndag, dom kan bli ganska mysiga ibland. Och idag fyller en nära vän år, så klockan 00:02 skickade jag ett sms till henne för att gratta henne. GRATTIS TOVE! Eftersom att jag också fyller år snart (om 2 dagar) så har jag och Tove antagligen planerat att typ ha Pick Nick imorgon. Eller det blir nog ingen vidare picknink med tanke på att det regnar, men vi håller tummarna att det klarnar!

Kollade nyss på Top Model Canada också, ärligt talat har Top Model börjat bli lite tråkigt och dåligt. Gillade gamla Tom Model med Tyra Banks bättre, dom första sesongerna med henne alltså. Det var sjukt mycket snyggare människor med då. Alla som är med nu ser så tråkiga ut, och ärligt talat tycker jag vissa är fula!

lol, hoppas jag får intressantare saker att skriva om i veckan än Top Model. Det får vi hoppas! Jag orkar verkligen inte med en till tråkvecka. Jag vill ut! Och så börjar den dumma buss strejken snart igen, då kan man verkligen inte ta sig någonstans, då sitter jag fast här.. ute i skogen.

Och snart bär det av att träna så jag inte blir fet(are)!

puss hej
/E


Narnia: Prince Caspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Nu har jag varit hemma ett tag efter att ha varit på bion. Vi såg Narnia: Prince Caspian och jag tänkte försöka skriva ihop en liten recension. Eller ja, recension vet jag inte om man kan kalla det för det blir väldigt kortfattat, men jag orkar inte skriva någon lång text.. :)

Den här filmen handlar om hur de fyra barnen kommer tillbaka till Narnia ett år senare. Men i Narnia har det gått 100 år och ingenting är sig likt. Några andra människor, telmarier, har tagit över landet och filmen handlar om hur de fyra syskonen hjälper prins Caspian att få sin tron och att befria Narnierna.

Jag tyckte den här filmen var mycket bra, den var mycket "vuxnare" än den förra. Det var en mer komplicerad historia, mer slagsmål osv. Absolut sevärd!

/s

mer CSI åt folket!

CSI:NY är seriöst den bästa CSI måste jag säga! Bra serie, jag gillar skarpt. Dagens avsnitt var lite sorgligt, tycker synd om Danny i serien. bu-hu.

Jag är sjuka nörden när det gäller serier på TV, jag e fet nörd när det gäller CSI också, missar typ aldrig ett avsnitt! HAHA



Han som oftast gör CSI avsnitten är Jerry Bruckheimer som även producerat filmer som Gone in 60 Seconds, Deja Vu och Pirates of the Carribean: dead's mans chest och många fler. Bruckheimer är ett geni som kan pussla ihop allt på bästa sett. Han skapar mästerverk. Han får alla CSI avsnitten fängslande bra och hans filmer i sig är mästerverk. Om man kollar på listan av filmer han har producerat så känner man igen majoriteten av dom, majoriteten av filmerna han producerat älskar jag! Han skapar mästerverk efter mästerverk.

LÅT JERRY BUCKHEIMER FRÄLSA ER!


/E

regn, regn, regn.



Det jag också gillar med regn är att det är ett fint motiv i bilder, regn bilder har en mysig, lugnande effekt som jag gillar. Dock är jag inte så bra på att fota än, men jag lär mig fortfarande. Jag tycker i alla fall att den här bilden blev ganska bra.

/E

regn, regn, regn.

I brist på att göra vänder jag mig till bloggen.

Regnet typ öser ner. Jag spanar in mina inköp från igår, köpte ett par ballongbyxor och en tjocktröja. Och folk säger att man inte kan köpa lycka, men minsann det kan jag! GOD BLESS U-TURN.

Eftersom att vädret sucks så funderar jag på att köpa ben&jerry's glass, jag vet ben&jerry's är ute. Men vem bryr sig om världens godaste glass är ute! Det är dumt att säga att en glass är ute. lol.

Det jag behöver nu är en bra film, ett varmt täcke, glass och ett mysigt sällskap. Jag har 2 av 4. Snart 3 av 4, behöver ju bara köpa glass. HERRGUD vad jag tjatar om glass.

/ E

måndag

Nu har jag suttit här i lite mer än en timme och knepat & knåpat med designen. Jag kan väl inte säga att den är 100% klar, men det är bara lite småjusteringar kvar.

Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, vaknade ganska sent (för att vara mig iaf) och har kollat på tv, läst bloggar... Chillat järnet alltså ;) Men jag ska snart åka till Sickla med mamma & lillebror, vi ska shoppa lite och klockan 18 ska vi se Prins Caspian (ni vet, den andra Narnia filmen) på bio. Så det ska bli trevligt.

/s


blogg för två.

Som sagt det här är en blogg för två. Vi har slängt in oss i bloggarvärlden ännu en gång. Vi hoppas hålla oss längre den här gången, särskilt nu när vi är två. Man kanske borde berätta vilka vi är, vi är då Sanna och Emelie. Man kommer få reda på våra intressen och äventyr framöver, i våra bloggar. Jag kommer antagligen blogga om musik och filmer, vad jag tycker om dom och så. Sanna däremot bloggar mest om det vardagliga livet.


bilden är tagen och retusherad av Emelie


Design kommer också inom kort. Den kommer antagligen bli lila för att Sanna sa det.

RSS 2.0